PSD: Dacă va îngheţa salariul minim, noul Guvern îşi va începe mandatul cu o mare înşelăciune

| 21 dec, 17:17

PSD susţine că noul Guvern, în cazul în care va decide îngheţarea salariului minim pe economie, îşi va începe mandatul cu ''o mare înşelăciune''.

"Sindicatele anunţă intenţia noului Guvern de a îngheţa salariul minim. La ce să te aştepţi când Coaliţia pierzătorilor îl propune prim-ministru pe groparul economiei româneşti? Adică tocmai pe cel care spunea în 2014 că salariul minim e o măsură antisocială şi distructivă pentru economie. Dacă va lua o astfel de decizie, noul Guvern îşi va începe mandatul cu o mare înşelăciune", se arată într-un mesaj al PSD, publicat pe Facebook.


Potrivit social-democraţilor, "cei mai înşelaţi" vor fi alegătorii USR PLUS, cărora li s-au promis taxe zero pe salariul minim.

"Dar, iată, că, în loc de prosperitate, alegătorii primesc austeritate! Inflaţia galopantă va diminua dramatic puterea de cumpărare a celor cu salariul îngheţat. Avertizăm Coaliţia pierzătorilor să nu ia o astfel de decizie catastrofală! Îngheţarea salariului minim ar spulbera bruma de încredere care mai există în economie. Banii vor fi ţinuţi la saltea, consumul se va reduce, produsele nu vor mai fi cumpărate, iar producătorii vor trebui să taie salariile sau locurile de muncă pentru a evita falimentul! Vom intra într-un cerc fără sfârşit al austerităţii! Nu vă jucaţi cu focul! Nu vă jucaţi cu soarta acestui popor!", afirmă PSD.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ