PSD merge mai departe cu Antonescu în fruntea Comisiei de revizuire a Constituției

| 25 mar, 2014

Premierul Victor Ponta a afirmat marți că deciziile referitoare la proiectul de revizuire a Constituției vor fi luate în Comisia specială iar președintele acesteia, Crin Antonescu, are în continuare sprijinul PSD pentru a-și continua activitatea.

"Nu mă mai ocup eu de toate. Știți bine, s-a primit avizul Comisiei de la Veneția. Președintele Comisiei este domnul Antonescu. Are tot sprijinul nostru pentru a-și continua activitatea. A avut întotdeauna și va avea întotdeauna toată susținerea noastră și admirația și prietenia", a declarat Ponta marți, la Parlament.

Întrebat dacă acest proiect de revizuire a legii fundamentale va trece de Parlament până în vară, Ponta a răspuns: "Nu mă întrebați pe mine ce va face Comisia. Nu fac parte din comisie, ce vreți să fac eu?".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 mar, 2014
Horia Nabot
Lingușala, ipocrizia + șuvoiul de minciuni, nu îndreaptă faptele și nu duc la minuni ...
Pictor Porcel Tonta, cel ultra de frumos, nu poate lipi oala uselistă spartă cioburi - de tot jos, degeaba face mumos și minte mieros !
25 mar, 2014
stefan
Good !
Asa este, Basescu este de vina el este de vina pt toate arestarile din Romania, si pt Becali....auzi tu asa doi oameni mari ca Becali si Nastase sa stea la puscarie ! Cel mai bun govern ar fi (dar nu vrea Basescu: Nastase prim ministru, Becali Presedinte, Fenechiu la interne, si Mazare la Finante. Asteptam ca Ponta sa-i ajute iar el sa fie procuror general si sa conduca toate puscariile iat tata socru Sarbu sef peste toti !!! - See more at: http://www.obiectiv.info/dan-ova-nu-semnez-ordinul-de-majorare-a-tarifului-de-calatorie-cu-metroul_36381.html#sthash.juQDGT77.dpuf

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ