Puiu Hașotti a demisionat din partid. Motivul: PNL-ul nu mai seamănă cu cel în care s-a înscris

| 07 sep, 15:16

Puiu Hașotti a anunțat miercuri seară că a demisionat din Partidul Național Liberal (PNL) la începutul acestei săptămâni, după o perioadă de 27 de ani de activism politic în cadrul celui mai vechi partid istoric din România.

"Unele atitudini politice ale PNL fie nu le pot înțelege, fie nu sunt de acord cu ele iar PNL-ul de astăzi nu mai seamănă cu cel în care m-am înscris eu", și-a justificat fostul parlamentar demisia într-o notă trimisă presei.

În finalul mesajului, Puiu Hașotti dezminte zvonul, care circula deja la Constanța, potrivit căruia ar fi primit o ofertă politică din partea ALDE, pentru a ocupa o funcție în guvern: "Nu m-am înscris și nu am de gând să mă înscriu într-un alt partid. Doresc succes PNL!".

Puiu Hașotti a transmis în plic, la sediul filialei județene Constanța a PNL, demisia sa din partid iar actualul lider al liberalilor constănțeni, deputatul Bogdan Huțucă, a confirmat primirea documentului.

Puiu Hașotti are gradul de profesor universitar și a devenit membru al PNL pe 6 ianuarie 1990. A obținut cinci mandate de parlamentar (de două ori deputat și de trei ori senator), a fost vicepreședinte al PNL, ministru al Culturii și membru al Convenției pentru viitorul Europei, organism care a lucrat la proiectul Constituției Europene, sub egida lui Valéry Giscard d'Estaing.

Tag-uri: alde, PNL, Puiu Haşotti
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ