Putin declară că Rusia nu vede necesitatea de contra-sancţiuni împotriva Occidentului

| 29 apr, 2014

Preşedintele Vladimir Putin a declarat marţi că Rusia nu vede necesitatea de contra-sancţiuni împotriva Occidentului, dar ar putea reconsidera participarea companiilor occidentale în economia sa, inclusiv proiecte de energie, dacă sancţiunile continuă, informează agenţia Reuters.

'Ne-am dori foarte mult să nu recurgem la nicio măsură ca răspuns', a declarat el reporterilor după o întâlnire cu liderii din Belarus şi Kazahstan. 'Dar dacă ceva de genul acesta continuă, desigur că va trebui să ne gândim la cine lucrează în sectoare-cheie ale economiei ruse, inclusiv în sectorul energetic, şi cum' o vom face, a adăugat el.

Statele Unite au anunţat luni o nouă rundă de sancţiuni vizând lideri din afaceri şi companii apropiate de Putin, în timp ce Uniunea Europeană a urmat marţi plasând 15 ruşi şi ucraineni pe lista ei neagră, îngheţând bunuri şi refuzând vize.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ