RADU BANCIU, despre premiul obținut de Antena 3 în America: Cine să reprezinte România dacă nu ei?

| 17 apr, 08:34

Radu Banciu a vorbit în ediția de joi a emisiunii ”Lumea lui Banciu” despre premiile obținute de Antena 3 în cadrul ediției 2015 a New York Festivals - World’s Best Tv&Film, care a avut loc la Las Vegas, pe 14 aprilie.

Campania “Generația pierdută” a Observator Antena 1, program produs de redacția de știri Antena 3, a câștigat medalia de argint la secțiunea “Best News Documentary/Special”.

”Suntem mândri că suntem anteniști. Vrem să îi asigurăm pe frații noștri că suntem vicecampioni mondiali. Oricâte conflicte am fi avut cu cei de Antene, sunt singurul cetățean care, la un moment dat, am spus această vorbă: că România se poate mândri în acest moment cu două chestii: gimnastica, Nadia. Sigur că e un barometru și toată generația care continuă să aducă medalii. România se identifică cu gimnastica. Al doilea lucru cu care ne putem mândri la nivel mondial sunt Antenele. Mă pot mândri că astăzi, colegii noștri sunt vicecampioni mondiali”, a spus Radu Banciu.

Banciu a precizat, ironic, că toate reproșurile la adresa grupului Intact de-a lungul timpului, i-a făcut pe aceștia mai buni.

”Cine să reprezinte România dacă nu ei? Devastează cu proiectele lor planeta. Antena 3 e campiona voastră. Aici îi mulțumim lui Mihăiță Gâdea. Pentru că totuși imboldul nostru îi face mai buni”, a afirmat Radu Banciu.

Acesta a subliniat faptul că Mihai Gâdea i-a dedicat premiul patronului Intact, Dan Voiculescu, care se află în închisoare în dosarul ICA.

”Într-un moment ca ăsta, ei s-au adresat tătivului lor, marele Dan Voiculescu, căruia i-au dedicat premiul. El se află acum în închisoare pentru că a luptat pentru libertatea presei spune Mihăiță Gâdea. Dan Vociulescu este deținut politic, dacă nu era clar pentru toată lumea”, a mai zis Banciu.

”Fostul președinte Traian Băsescu nu a fost uitat. El (n.r. Mihai Gâdea) a spus o glumă despre manipulare și propagandă. V-au făcut dictator, domnule președinte, în America”, a conchis Banciu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ