Adriana Săftoiu îi DEDICĂ un banc cu blonde lui Traian Băsescu

| 17 apr, 22:00

Fostul purtător de cuvânt al președintelui Traian Băsescu, Adriana Săftoiu, i-a dedicat un banc cu blonde fostuluui său șef de la Cotroceni.

""Am o rugaminte", zice Traian Basescu la Realitatea tv. E forma lui de dispret total fata de cel din fata lui. Dupa zece ani, pe care i-a avut la dispozitie, ne explica de ce nimic nu a reusit. E ca in bancul cu blondele pe care sunt convinsa ca il stie.
O blonda la concursul de cunostiinte generale. "Cat fac doi x doi?. "Doi". Publicul, format tot din blonde ( asa e bancul, eu cred ca pot fi si brunete si roscate) cere: "Mai dati-i o sansa". "Cat fac doi x doi?" "Trei". Publicul: Mai dati-i o sansa. Aceeasi intrebare. Raspuns: Patru. Publicul: Mai dati-i o sansa. In asta pare sa spere si Traian Basescu.", a scris Adriana Săftoiu pe Facebook.

Citeşte şi:  Fosta mâna dreaptă a lui Băsescu, REACȚIONEAZĂ la declaraţiile fostului şef al statului : E de GROAZĂ

Adriana Săftoiu se numără printre foştii colaboratori ai lui Traian Băsescu care nu ratează ocaziile de a-l sancţiona public pe cel care a condus destinele României timp de 10 ani.

Citeşte şi:  Adriana Săftoiu, atac necruţător la Traian Băsescu: E pur şi simplu NESIMŢIT !

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ