DERAPAJ INCALIFICABIL Traian Băsescu, către un jurnalist: "Vai mama dumneavoastră!"

| 17 apr, 22:32

Traian Băsescu a avut un schimb dur de replici cu moderatorul emisiunii Realitatea Românească, Octavian Hoandră. Fostul preşedinte i-a spus acestuia că este "penibil", iar ulterior a făcut o afirmaţie uluitoare: "Vai mama dumneavoastră".

Octavian Hoandră: Staţi să vă spun ce mesaj am primit de la tot de la un economist. La începutul mandatului dumneavoastră capitalul românesc era la 33% şi la sfârşit era 8%. În ce s-a investit, domnule preşedinte? Care sunt marile proiecte pe care le-aţi făcut în aceşti zece ani?

Traian Băsescu: Domnul Hoandră, dacă înţeleg... Dacă aţi fi cinstit, dar nu sunteţi cinstit...

La domnul Hoandră e un tip de minciună prin omisiune.

O.H.: Dar nu eu am fost preşedinte zece ani, domnule Băsescu.

T.B.: Eu ştiu ce aţi fost dumneavoastră, vai mama dumneavoastră...

O.H.: Vai de capul meu! Mă rog, marinar nu am fost...

T.B.: Nu aţi fost şi dacă aţi fi în stare să fiţi comandant pe o navă de 306 metri, aţi fi mândru de dumneavoastră...

Citeşte şi: Băsescu, despre justiţie: După instalarea lui Iohannis, oameni numiţi de mine arată că sunt utili noii puteri

Încă din prima jumătate de oră a emisiunii, între fostul preşedinte şi moderatorul emisiunii, Octavian Hoandră, a avut loc un schimb dur de replici. În timp ce Traian Băsescu spunea că echilibrul dintre instituțiile statului și cetățeanul din fața lor, "abuzat de el eventual", se poate face doar prin respectarea drepturilor omului, jurnalistul Octavian Hoandră a făcut observația: "Nu erați așa vehement și în timpul mandatului".

T.B.: Pentru că nu se întâmpla așa, de asta nu eram. Mă surprinde și, dacă ați urmărit...

O. H.: V-am urmărit, fără plăcere, dar v-am urmărit... zece ani.

T.B.: Trebuie să vă spun că și mie îmi sunteți extrem de antipatic ca om.

O.H.: Mie, ca om, îmi sunteți simpatic, dar ca președinte mi-ați fost extrem de antipatic.

T.B.: Mie și ca om și ca ziarist, unul foarte slab, dar eu am fost un președinte bun. Să nu o ducem într-o dispută între noi. Când am acceptat să vin, știam în ce mediu vin.

Citeşte şi: Adriana Săftoiu îi DEDICĂ un banc cu blonde lui Traian Băsescu

(...)

O.H: Ca să nu vă rămân dator, eu care-s mai bătrân, să știți că am trăit în timpul lui Ceaușescu, a fost mai bun președinte ca dumneavoastră.

T.B.: Este posibil, dar n-o spuneți cu răutate.

O.H.: Nu o spun cu răutate. V-am detestat tot timpul, dar nu v-am urât.

T.B.: Trebuie să fii... Nu pun nicio etichetă, să spui că Ceaușescu a fost mai bun...

T.B.: Eu am încă oameni care cred în mine, dumneavoastră nu-i mai aveți.

T.B.: Domnule Hoarnă, vă asigur că dacă nu veneam la dvs în emisiune și erați singur, audiența era zero.

Citeşte şi: Traian Băsescu l-a pus la punct pe moderatorul Realitatea TV în direct. Cum l-a JIGNIT fostul preşedinte pe jurnalist

Discuțiile aprinse au continuat între cei doi.

O.H.: Copiii ăia au arși pentru că ați redus... rămăsese o singură asistentă. Nu aveți pe conștiință niște oameni care au murit?

T.B.: Sunteți de un penibil incredibil.

O.H.: Nu fiți agresiv, pot și eu să jignesc.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 apr, 05:52
fffdfd
Basescu
Basescu e cel mai adevarat presedinte pe care l-a avut romania dupa Ceausescu, a avut tupeul sa ia masuri dure si sa se lupte pentru ideile lui. Nu a fost perfect, multe nu ia reusit dar a incercat, faptul ca la toti smecherii le tremura pantalonii acum in fata justitiei e meritul lui.
Cred ca Basescu ar trebuii acum sa se retraga, inainte de a se lasa umilit de toti lingaii asa zisi jurnalisti si analisti politici. Sper ca macar Iohanis sa conserve tot ce s-a facut in justitie, daca nu va reusi sa faca progrese si in alte domenii, de exemplu acum trebuie o reforma serioasa in clasa politica, sanatate, economie.
18 apr, 13:02
Ticu Isari Canada
Gusa, Rares, beshi panaramelor!
Ma bucur sa vad ca mai sunt oameni normali la cap, care vad adevarata fata a unei televiziuni condusa de Gusa. Mare prostalan acest Rares. L-a tinut pe Basescu si i-au carat pumni toti moderatori, doar, doar sa-l invete ei. Niste animale pe un singur om, halal jurnalisti. Nu tu inteligenta, nu tu educatie, nu tu profesionalism. Cat despre Gusa: mai bine isi facea seara la minstereasa, ca tot a ramas singura si se mai calma putin, ca prost ca noaptea este tare.
18 apr, 10:04
maria
Octavian Hoandră, Traian Basescu
Ana Roman ai perfecta dreptate - Acest jurnalist se poarta ca un huligan si asteapta ca Basescu sa ramana fara replica. Traian Basescu este si inteligent , pe langa faptul ca este competent, ca a condus tara spre Occident si s-a luptat cu politicienii penali , de partea poporului roman. In concluzie a fost cel mai bun presedinte de dupa 1989.
18 apr, 08:02
ana roman
Prietenul lui Gusa a atacat pentru ca avea dulaii langa el.Si-a muscat singur coada.Basescu este mai barbat si mai vertical decat oricare dintre trepadusii care cred ca Basescu este un las sau un tradator ca ei.
18 apr, 13:01
Ticu Isari Canada
Gusa, Rares, beshi panaramelor!
Ma bucur sa vad ca mai sunt oameni normali la cap, care vad adevarata fata a unei televiziuni condusa de Gusa. Mare prostalan acest Rares. L-a tinut pe Basescu si i-au carat pumni toti moderatori, doar, doar sa-l invete ei. Niste animale pe un singur om, halal jurnalisti. Nu tu inteligenta, nu tu educatie, nu tu profesionalism. Cat despre Gusa: mai bine isi facea seara la minstereasa, ca tot a ramas singura si se mai calma putin, ca prost ca noaptea este tare.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ