Traian Băsescu a dat vestea mult aşteptată. Când se întoarce în politică

| 19 apr, 10:49

Fostul preşedinte Traian Băsescu a afirmat, sâmbătă, la Galaţi, că nu se va înscrie în PMP, pentru că ”actorii tranziţiei, la un moment dat, trebuie să facă pasul înapoi”, el adăugând ulterior, răspunzând unei întrebări, că nu se va mai înscrie niciodată în vreun partid.

Traian Băsescu a afirmat, la Conferinţa Regională "Sud-Est" a Partidului Mişcarea Populară, că nu se va înscrie în această formaţiune politică, deoarece "actorii tranziţiei, la un moment dat, trebuie să facă pasul înapoi", însă va rămâne un partener al PMP atât timp cât partidul va avea nevoie de experienţa sa.

"În mod categoric partidele tranziţiei, în opinia mea, şi-au făcut datoria faţă de ţară, cu toate păcatele lor. Ţara este în NATO, ţara este în Uniunea Eutropeană, ţara este sigură, astăzi, când vorbim. Dar a trecut vremea lor. Ca orice perioadă de tranziţie, actorii tranziţiei, la un moment dat, trebuie să facă pasul înapoi, să lase loc unor elemente noi ale societăţii, unor structuri politice noi, care să nu aibă încărcătura compromisurilor din perioada de tranziţie. Nici încărcătura compromisurilor, nici încărcătura corupţiei, nici uzura perioadei de tranziţie. Acestea sunt motivele pentru care eu cred, cu toată sinceritatea, că un partid nou cum este Mişcarea Populară este un partid care poate da speranţă şi este un partid catre poate fi construit pentru a arăta ca un partid frumos, ca un partid în care românii să aibă încredere, care să nu aibă în spatele lui tarele tranziţiei. Acesta este şi motivul pentru care eu nu mă voi înscrie în PMP şi voi rămâne un partener al acestui partid atât timp cât partidul o să aibă nevoie de experienţa mea. Vă asigur că va veni şi momentul în care veţi avea suficientă experienţă să mergeţi fără partener înainte", a declarat fostul preşedinte Traian Băsescu.

Ulterior, întrebat de jurnalişti dacă se va mai înscrie în vreun partid, Traian Băsescu a răspuns că nu, fără să ofere alte explicaţii.

Tag-uri: PMP, traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

7 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
21 apr, 09:57
gigi
cititi activitatea de afacerist a lui basescu si a nevestei lui...
https://covidiu.wordpress.com/2011/01/07/biografia-lui-traian-basescu-sa-vedeti-ce-jigodii-ne-conduc-securisti-sau-masoni/
21 apr, 01:46
Ciprian Birtea
Voi aici la obiectiv.info aveți o problemă cu comentariile.
21 apr, 01:45
Ciprian Birtea
Nici o grijă, că găsește Băsescu un motiv să intre din nou în politică. Nu pleacă el definitiv.
19 apr, 16:35
mariana
Perseverenţa este, pentru caracterul omului, ceea ce este carbonul în raport cu oţelul. Te disciplinează şi te face mai puternic. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]
19 apr, 16:30
mariana
Dacă începi viitorul acum, teama se va risipi de la sine. Abordează orice împrejurare în chip frontal - treci imediat la acţiune. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ