Cine a fost şi ce a ajuns TRAIAN BĂSESCU. Ipostaze nemaivăzute cu fostul preşedinte

| 17 apr, 22:01

Traian Băsescu a fost invitat să participe la o emisiune transmisă de Realitatea TV. Dacă în trecut, pe vremea când era preşedintele ţării, Traian Băsescu era principalul invitat şi avea tot spaţiul unei emisiuni la dispoziţie, acum lucrurile s-au schimbat, iar fostul preşedinte pare că s-a obişnuit cu gândul că nu mai este şef.

În aceasta seară, în cadrul unei emisiuni, Traian Băsescu a fost invitat împreună cu alţi patru invitaţi. Pare-se astfel că fostul preşedinte şi-a coborât standardele şi se mulţumeşte şi cu postura de analist politic.

Alături de Traian Băsescu în platou au fost invitaţi şi consultantul politic Cozmin Guşă şi jurnaliştii Costi Rogozanu, Mircea Coşea, Florin Poenaru şi Iulian Leca.

 

Citeşte şi: TRAIAN BĂSESCU şochează din nou: "Dacă am zis că Voiculescu trebuie arestat, îmi cer scuze"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 apr, 12:14
FIX-PIX
......totzi ROMÂNII shtiu cine a fost rãposatu'ex-bãsescu........un specimen abject, un impostor, sheful bandei de hotzi , tâlhari shi criminali din PDL, a fost o nãpârcã plinã de otravã, shi asta este shi în prezent, o LEPRÃ.......din nãpârca asta tot nãpârci au ieshit shi la propriu shi la figurat..........ADN-ul lui s-a transmis mai departe..........dar acum în este fricã, groazã de ceea ce-l ashteptã din partea ROMÂNILOR.........este panicat, se manifestã agresiv,este penibil, turbat, furibund,grotesc........LEPRELE shi javrele din PDL l-au pãrãsit, se ascunde fiecare pe unde poate........majoritatea se ascund sub "pulpana" lu' k'lohannis , în "noul" PNL.........LEPRE, nu glumã...........au tãiat salariile shi pensiile ROMÂNILOR, le-au distrus spitalele, shcolile, i-au lãsat fãrã locuri de muncã, au devastat finantzele tzãrii,au vândut ROMÂNIA, jaf shi teroare au lãsat în urma lor..........URÃ au semãnat în urma lor.........iar acum îshi închipuie cã vor scãpa într-un fel sau altul............NU SE POATE ASHA CEVA..........beciul domnesc, pushcãria, temnitza pe viatzã sunt insuficiente.........vor fi exterminatzi ca la Auschwitz de furia shi URA ROMÂNILOR, indiferent unde vor încerca sã se ascundã............
21 apr, 14:33
Torro
Evidențe
Așa cum iți este numele idem este comentariul : fix pix și nu e vorba de inconsistența minei ci de inconsistența neuronală.
In anumite condiții si intre anumite limite chiar aș subscrie mesajului dar ținând cont de limbaj îmi dau seama că ai un nor de ură amestecată cu prostie deasupra capului.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ