Traian Băsescu: Am atenţionat şeful DNA, procurorul general, SIE să nu mai dea drumul la stenograme

| 17 apr, 23:31

Traian Băsescu a declarat că în timpul mandatului său i-a atenţionat pe procurorul şef al DNA, pe procurorul general şi pe directorul SIE "să nu mai dea drumul la stenograme".

"Vreau să vă spun că de multe ori i-am atenţionat să nu mai dea drumul la stenograme. I-am atenţionat, discutând şi cu procurorul şef DNA, şi cu procurorul general, şi cu directorul SIE. Şi pot să vă spun că i-am mai atenţionat la un lucru: era acea modă, abia acum au înţeles cât de toxică a fost pentru ei când apărea că DNA acuză pe cutare pentru următoarele, iar investigaţia a fost făcută cu sprijinul SRI. Am spus tot timpul şi la SRI, şi la DNA, «scoateţi povestea cu SRI, că o să ajungeţi să creaţi impresia că acest tandem este tandemul care bagă oamenii în puşcărie şi niciunul din voi nu-i băgaţi, numai judecătorul»", a declarat Traian Băsescu, la Realitatea TV.

Citește și:  Băsescu, despre justiţie: După instalarea lui Iohannis, oameni numiţi de mine arată că sunt utili noii puteri

De asemenea, Traian Băsescu a precizat că în momentul în care a devenit preşedinte, a cerut serviciilor să renunţe la ofiţerii acoperiţi din justiţie.

"Susţin categoric că nu s-a respectat Constituţia României din '91, care interzicea magistraţilor, deci procurori, judecători, să fie ofiţeri acoperiţi, ei au fost recrutaţi. După ce am venit în funcţia de preşedinte, am cerut serviciilor să renunţe imediat la ofiţerii acoperiţi din justiţie. Da, este un adevăr", a explicat fostul şef al statului.

Citește și:  DERAPAJ INCALIFICABIL Traian Băsescu, către un jurnalist: "Vai mama dumneavoastră!"

Tag-uri: DNA, traian basescu
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ