Victor Ponta, întrebat dacă îşi încheie mandatul de prim-ministru în 2016: Cum o fi voia DNA-ului!

| 17 apr, 20:59

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a declarat ca intentioneaza sa isi incheie mandatul de prim-ministru la finele anului vitor, dupa alegerile parlamentare, spunand insa, in gluma, ca acest lucru depinde si de "voia DNA-ului".

Intrebat, la Romania TV, daca va incheia mandatul de prim-ministru dupa alegerile parlamentare de la sfarsitul anului 2016, Ponta a raspuns: "Cum o fi voia DNA-ului", precizand insa ca face astfel o gluma, relateaza Mediafax.

El a adaugat ca majoritatea parlamentara actuala, care sprijina Guvernul, functioneaza si ca intentia este ca mandatul sa fie incheiat la termen, anul viitor, iar alegatorii vor decide viitorul Guvern.

"Daca, pana in noiembrie 2016, nu alegatorii, ci altcineva decide altceva, asta o sa vedem si traim impreuna", a conchis Ponta.

Intrebat daca, in aceasta "furtuna penala", nu crede ca ar fi necesar un dialog intre toate partidele, Consiliul Superior al Magistraturii, reprezentanti ai Parchetului si ai societatii civile, Ponta a raspuns ca el crede ca este necesar intotdeauna un dialog.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ