Avionul cu care premierul s-a întors de la Cluj a ratat iniţial aterizarea. Victor Ponta: A fost chiar rău

| 19 apr, 13:57

Avionul cu care premierul şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-au întors sâmbătă în Bucureşti a ratat iniţial aterizarea din cauza vremii, Ioana Avădani, director CJI, aflată în avion, spunând că 10% dintre pasageri "au borât", iar Ponta precizând că "într-adevăr a fost rău".

Directorul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI), Ioana Avădani, a relatat că avionul cu care premierul Victor Ponta şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, s-au întors în Bucureşti a ratat iniţial aterizarea din cauza vremii şi 10% dintre pasageri "au borât".

Avionul s-a întors de la Cluj-Napoca, unde Ponta şi Tăriceanu au participat, vineri, la Congresul UDMR, premierul având, sâmbătă, şi o acţiune la Zalău, şi a aterizat cu dificultate la Bucureşti, conform acestei relatări.

"The bumpiest flight I've ever had! Smucituri şi goluri de aer, derapaje (da, şi avioanele pot derapa pe aer), all that jazz. Cam 10% la sută din pasageri au borât. Pe bună dreptate, aş zice. Stewardesa ne-a spus-o pe aia cu "stimaţi pasageri, vă rugăm, păstraţi-vă calmul". Am ratat aterizarea din cauza vântului. În aceste clipe de restrişte, mă gândeam că, dacă e vreo vecinătate care să aducă un dram de alinare, d-apoi cea a marilor oameni de stat e aceea. În fine, am aterizat şi, credeţi-mă, piloţii şi-au meritat aplauzele! La debarcare, delegaţia oficială s-a suit în microbuzul de protocol. Mai puţin premierul, care s-a alăturat pasagerilor de rând, borâtori, palizi şi râzând isteric, ca oamenii care tocmai au învăţat că viaţa e importantă. Pentru această decizie, premierul Ponta are de la mine un DA. Într-o notă mai personală: 1. delicioasă dilema doamnei de la Protocol, care nu ştia pe cine să urmărească cu umbrela: pe premierul autobuzist sau pe al doilea om în stat, din microbuz ? 2. A dispărut aparatul de chemat taxiuri de la Sosiri Interne. Dacă vii de la Cluj, la ce-ţi trebă taxi? ", scrie Avădani pe Facebook.

Problemele au fost confirmate de premierul Victor Ponta.

"Da, este totul adevărat", a spus Ponta, adăugând că zboară atât de mult încât poate să realizeze că într-adevăr "a fost rău".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ