Ponta, reacţie către Rusia: România este o țară sigură, pentru că nu este singură

| 17 apr, 23:02

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la Beclean, județul Bistrița-Năsăud, că România este o țară sigură pentru că nu este singură și că nu acceptă amenințări la adresa țării noastre din partea nimănui.

"România este o țară sigură, pentru că nu e singură. Pentru că de aceea suntem într-o alianță cu alte țări puternice și democratice, cu țări care împărtășesc aceleași valori ca și noi. Să fii într-o alianță nu înseamnă să ai doar drepturi, ci și obligații, și pentru asta cheltuim mai mult pentru apărare, ne pregătim mai bine militarii. (...) Nu accept pentru România, cât sunt prim-ministru, nici de la vreun oficial al Rusiei, nici din altă parte, amenințări, care sunt total injuste și cu totul și cu totul deplasate", a spus Ponta, potrivit Agerpres.

Citeşte şi: Iohannis refuză să reacţioneze la ameninţările Rusiei la adresa României

Joi, premierul Victor Ponta a postat un mesaj în care arată că respinge ameninţările şi criticile formulate de diverşi oficiali ai Federaţiei Ruse, privind ţările care vor găzdui sisteme antirachete ale NATO, şi afirmă că acestea nu intimidează autorităţile române şi nu schimbă strategia României.

"Ţările europene care vor găzdui sisteme antirachetă ale NATO vor fi ţinte prioritare ale Rusiei", a avertizat generalul Valeri Gherasimov, şeful Statului Major al armatei ruse.

Citeşte şi: ÎNGRIJORĂTOR! Şeful armatei ruse: ROMÂNIA VA FI O "ŢINTĂ PRIORITARĂ"

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ