Bilanț DNA: 128 de inculpați au fost condamnați definitiv în martie în dosare de corupție

| 20 apr, 14:09

Direcția Națională Anticorupție informează că 128 de inculpați au fost condamnați definitiv în luna martie în dosare de corupție instrumentate de procurorii anticorupție.

"În cursul lunii martie 2015, în dosare de corupție instrumentate de DNA, au rămas definitive un număr total de 32 de hotărâri judecătorești prin care au fost condamnați 128 de inculpați, dintre care: 1 senator, 2 directori companie națională, doi directori sucursală companie națională, 1 șef direcție județeană instituție publică, 2 judecători dintre care un fost membru CSM, 1 prim procuror, 1 avocat, 7 ofițeri MAI, 62 polițiști de frontieră (Dosarul Vama Siret), 7 lucrători vamali, 3 primari, etc.

Pedepsele dispuse de judecători față de cei 128 de inculpați sunt cuprinse între 12 ani închisoare și 5.000 lei amendă", se arată în comunicatul DNA.

DNA precizează că răspunde cerinței de informare a opiniei publice asupra întregului proces penal în cazuri de mare corupție, inclusiv asupra finalității dosarelor trimise spre judecare.

Tag-uri: DNA
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 apr, 17:58
Florin
Stabileste-ti un suport financiar suplimentar,uita de sefii tai.
Poti sa fii tu propriul tau sef,sa lucrezi cand vrei,cat vrei si cu
cine vrei.Asta depinde doar de tine si cat de receptiv esti la una
dintre cele mai inovatoare metode de a castiga bani de acasa din
confortul tau,asezat in fata calculatorului.Vino si lucreaza in
echipa noastra.Pentru alte detalii trimite "INFO" la adresa de email:
[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ