Gheorghe Ștefan: M-am ales cu patru boli în "Beciul Domnesc"

| 20 apr, 13:33

Gheorghe Ştefan (Pinalti) a declarat, luni, la Înalta curte, unde s-a judecat primul termen în Dosarul Microsoft, că, după ce a stat la "beciul domnesc", s-a ales cu patru boli, pe lângă cele vechi.

Gheorghe Ştefan a declarat, luni, jurnaliştilor, că nu a cerut să fie judecat în procedură rapidă. "Eu consider ca trebuie sa administram toate problele si sa vedem gravitatea si proportionalitatea faptei. Contează foarte mult", a spus Pinalti.

Întrebat dacă şi-a recunoscut faptele, fostul edil a spus: "Recunoasterea inseamnă sa recunoasti total ceea ce iti imputa procurorii. Iar la mine nu sunt decât declaratii de martori si denuntatori. O parte dintre declaraţiile denunţătorilor şi martorilor nu sunt 100% exacte", conform RomâniaTV.net.

Citește și: DNA ameninţă Senatul. Ce au cerut procurorii

Pe de altă parte, Pinalti a arătat că nu s-au făcut presiuni asupra lui. "Presiunile le ai cand esti in beciul domnesc, in conditiile de acolo este clar că ai presiuni psihice asupra sa. Cand am spus eu ca beciul domnesc te inmoaie, asta e realitatea", a precizat Gheorghe Stefan.

Acesta a relatat că, după ce a stat în arest preventiv, s-a ales cu patru boli: "Am contactat o ciupercă candida la gât, helicobacter la stomac, a reapărut leucemia cronica limfatica incipienta si bronsita cronica. Deci 4 boli pe care nu le aveam, în afară de prostată, tensiune arterială, deci boli cardiovasculare. Astea au venit suplimentar, în condiţiile de acolo."

Întrebat dacă se  teme de inchisoare acum dupa ce a stat atatea luni in arest, Pinalti a spus că, în momentul de fata este "un om liber, un simplu pensionar": "Nu mai am apasarile pe care le aveam, nu mai am drobul de sare deasupra capului. În momentul de faţă mă simt mult mai bine", a accentuat Pinalti.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Tag-uri: DNA, Gheorghe Ştefan
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ