Băsescu, despre justiţie: După instalarea lui Iohannis, oameni numiţi de mine arată că sunt utili noii puteri

| 17 apr, 21:50

Traian Băsescu spune că justiţia este departe de a fi perfectă şi că are momente în care i se pare că se face un spectacol prin care oameni numiţi de el încearcă să arate, după instalarea la putere a preşedintelui Iohannis, cât sunt de utili şi noii puteri.

"Eu nu mă dezic de oameni, ci de atitudini. Nu o să accept niciodată ideea că un preşedinte de Înaltă Curte de Casaţie şi Justiţie se duce la bilanţul DNA şi spune că este pe aceeaşi baricadă în lupta anticorupţie. Judecătorul nu e pe nicio baricadă nicăieri în lumea civilizată, doar în Africa găsim alte exemple. Judecătorul e un Dumnezeu care nu e pe baricada nimănui", a spus Băsescu la Realitatea TV.

Citeşte şi: DERAPAJ INCALIFICABIL Traian Băsescu, către un jurnalist: "Vai mama dumneavoastră!"

El a arătat că a contribuit la crearea unei justiţii puternice, dar departe de a fi perfectă.

"Am momente în care mi se pare că, după instalarea la putere a lui Iohannis, se face un spectacol prin care oameni numiţi de mine încearcă să arate cât sunt de utili şi noii puteri, iar asta mă deranjează", a adăugat Băsescu.

Citeşte şi: Traian Băsescu l-a pus la punct pe moderatorul Realitatea TV în direct. Cum l-a JIGNIT fostul preşedinte pe jurnalist

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 apr, 16:09
liviuioan
---MACAUA POLITICA--
---s-au impartit cartile si jocul este greu--fiecare cu --ASII--lui . Mapele uitate deMONICA--pe noptiera intr-o veselie cu patru cuburi in plutire, s-ar putea sa cantareasca greu--mai este si procurorul IACOBESCU--care nu prea vrea sa mai vorbeste cu noi .
18 apr, 11:09
FIX-PIX
.....în seara zilei de 17.04 2015 , la Realitatea TV, Bogdan Rares l-a "terminat" ca la Auschwitz pe rãposatu'ex-bãsescu.......s-a "trezit" shi nenea gushã,cã îl pishca o cãpushã , sã sarã el în "ajutorul" impostorului abject ex-bãsescu, sã-l scoatã din "RAHAT"........mai mare rushinea.......de parcã ROMÂNII nu ar shti cine este LEPRA bãse'......BOGDAN RARES, efectiv l-a terminat cu doar câteva întrebãri care sunt pe buzele tuturor (mai putzin ale abjectzilor bãsishti)........ex-bãsescu a pierdut controlul, a devenit agresiv, isteric,turbat ,furibund,grotesc, etc.........nu avea rãspunsuri, nu mai gãsea cuvintele înafarã de "ããããã" sau "îîîîîîîî" iar cu un simplu "da" sau "nu" nãpârca bãse' s-a "scurtcircuitat" neuronal la întrebãrile lui RARES BOGDAN shi a invitatului sãu............nu mai vine ãsta la emisiunea de la Realitatea TV, nici mort, nici copt..........la cât rãu a fãcut aceastã nãpârcã ROMÂNIEI shi ROMÂNILOR în mandatele sale este de mirare cã nu a venit nimeni sã zdrobeascã nãpârca , chiar la emisiunea tv..........dar , puii lui de nãpârcã se "ascund" care pe unde,....nu de unul singur a fãcut abjectul ex-bãsescu atâtea atrocitãtzi, a avut impostoru' "ajutoare" care se ascund acum sub "aripa" lui k'lohannis , în noul "PNL" ......iar la asemenea întrebãri îshi înghite nemernicu' limba..........dar VREMURILE sunt aproape de tot.......unul nu scapã de RÃZBUNAREA ROMÂNILOR............shi-au închipuit LEPRELE cã dacã mare parte din "justitzia" actualã are semnãturile lui rãposatu' ex-bãsescu pe numirile lor în functzii nici un "tzunami" nu se atinge de ei......cã ei sunt "eterni"........"imunitate totalã" cer LEPRELE din senat shi parlament shi "pensii" uriashe.............doar pentru ei........ROMÂNII n-au decât sã piarã, sã disparã de pe fatza pãmântului..........dar nu-i chiar asha.........toate LEPRELE de politi

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ