Deputatul Vlad Cosma, audiat la DNA, în dosarul lui Herțanu

| 17 apr, 10:16

Deputatul PSD Vlad Cosma a ajuns vineri dimineață la sediul DNA Ploiești în condițiile în care în cursul zilei expiră măsura controlului judiciar dispusă față de acesta în dosarul lui Iulian Herțanu, în care se fac cercetări cu privire la fraudarea de fonduri europene în legătură cu lucrările de extindere a canalizării în orașul Comarnic, executate de SC Grossmann.

Vlad Cosma a intrat în sediul DNA Ploiești fără să facă declarații presei.

Deputatul PSD este urmărit penal pentru săvârșirea infracțiunii de sprijinire a unui grup infracțional organizat în dosarul în care cumnatul premierului Victor Ponta, Iulian Herțanu, a fost arestat preventiv pentru fraudare de fonduri europene, constituire de grup infracțional organizat și evaziune fiscală.

În urmă cu o aproximativ o oră, procurorii DNA Ploiești au prelungit măsura controlului judiciar față de deputatul Sebastian Ghiță, cercetat în același dosar, cu o perioadă de 60 de zile.

În același dosar, mai sunt cercetați sub control judiciar tatăl deputatului Vlad Cosma, Mircea Cosma, președinte al Consiliului Județean Prahova, oamenii de afaceri Mihail Coman și Liviu Munteanu, dar și directorul de producție al Hidro Prahova, Iuliu Virgiliu Roman. Totodată, directorul SC Grossmann, societate care executa lucrările de la Comarnic, Ilie Drăgan, se află în arest la domiciliu, iar omul de afaceri Vladimir Ciorbă în stare de arest.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 apr, 10:41
Andrei Pop
fabulos,bomba,surpriza,lovitura naprasnica,morbid......nimic,un titlu normal?
se supara Dl.Ghita,nu?
trebuie doar amintit,in treacat,deontologic...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ