TRAIAN BĂSESCU şochează din nou: "Dacă am zis că Voiculescu trebuie arestat, îmi cer scuze"

| 17 apr, 21:42

Traian Băsescu a continuat vineri seara atacurile la justiţie şi a ţinut să se delimiteze de modul în care se face justiţie în perioada de după mandatul său. A spus chiar că îşi cere scuze dacă se găseşte o declaraţie în care el să spună că Dan Voiculescu trebuie arestat.

"N-am auzit in mandatul meu procuror sa iasa sa spuna ca arestam 1000 de oameni sau un judecator sa spuna ca suntem pe aceeasi baricada cu procurorii. Oameni numiti de mine incearca sa arate acum cat sunt de utili si noii puteri. Ganditi-va la un fiml american in care procurorul si avocatul sunt in sala si e un Dumnezeu care imparte dreptate. Judecatorul e un Dumnezeu.

Daca gasiti o declaratie in care eu am spus ca Voiculescu trebuie arestat, eu imi cer scuze.

Cand eu auzeam pe stadioane - Basescu la puscarie - credeti ca eram un om de coca? Aveam si eu reactiile mele. Am utilizate informatii de la servicii cand atentionam pe unul sau pe altul", a spus Basescu la Realitatea.

 

Citeşte şi: Traian Băsescu l-a pus la punct pe moderatorul Realitatea TV în direct. Cum l-a JIGNIT fostul preşedinte pe jurnalist

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ