Traian Băsescu ȘTERGE pe jos cu Rareș Bogdan! "Noul Gîdea+SRS al presei româneşti este tare PENIBIL"

| 20 apr, 09:34

Fostul președinte Traian Băsescu îl desființează pe directorul editorial al postului Realitatea TV, Rareș Bogdan, pe care l-a catalogat ca fiind cel mai penibil, fiind noul noul Gîdea+SRS, la un loc, al presei româneşti. "Am cerut soției toate lămîile pe care le avea în frigider și le-am mîncat fără zahăr din cauza personajului", a subliniat fostul preşedinte despre realizatorul TV.

"Vineri, între orele 21.00 şi 23.00, am participat la o emisiune moderată de dl. Hoandră la RealitateaTV.

Cu o zi înainte, m-a invitat printr-un sms prin care mă informa că tema emisiunii este legată de mandatele mele la Cotroceni şi că vor participa domnii Ion M. Ioniţă, Costi Rogozanu şi profesorul Coşea.

Mi-am zis că este în regulă 3 la 1, avînd în vedere avantajul informaţional al unui proaspăt fost preşedinte şi considerînd că domnul Hoandră va rămîne moderator", a povestit pe Facebook  Traian Băsescu detaliile emisiunii de vineri seara.

Citește și:  Tolontan: Cea mai bună emisiune cu Băsescu, stricată de Rareş Bogdan

Ajung la post cu 6 minute înainte de ora 21.00. M-a întîmpinat dl. Hoandră pe care, în drum spre studio, l-am întrebat dacă el şi invitaţii ştiu destulă carte pentru a putea face o emisiune de două ore despre mandatele de 10 ani ale unui preşedinte. Domnul Hoandră m-a asigurat, pe drum, că va fi o emisiune grea pentru că sunt pregătiţi şi mi-a strecurat că, mai tîrziu, ar putea să vină şi dl. Rareş Bogdan, iar guru Guşă ar putea să intervină prin telefon. Nu mi-a sunat prea bine, dar nu mi se cerea acordul, ci doar eram informat.

Am ajuns în platou cu 4 minute înainte de începerea emisiunii. Platoul era gol. Absolut nepoliticos atunci cînd ai invitat un fost preşedinte. De regulă, invitaţii sunt în platou sau eşti condus acolo unde se află şi aceştia. Cu un minut înainte de ora 21.00, a intrat în platou dl. Coşea, iar cu cîteva secunde înainte de începerea emisiunii, au năvălit în platou domnii Rogozanu, Leca, Poenaru. Din intrarea în platou, din schimbarea de listă a invitaţilor și din ce-mi spusese domnul Hoandră la sosire, mi-am dat seama că emisiunea este o capcană şi am tratat-o ca atare.

Citeşte şi:  DERAPAJ INCALIFICABIL Traian Băsescu, către un jurnalist: "Vai mama dumneavoastră!"

La terminarea emisiunii, domnii Hoandră şi Rareş Bogdan se gudurau pe lîngă mine, desigur în calitate de gazdă, încercînd să-mi spună că ei sunt băieţi buni şi că n-au nimic cu mine. Tare penibil a fost Rareş Bogdan, noul Gîdea+SRS, la un loc, al presei româneşti. Ajuns acasă, am cerut soției toate lămîile pe care le avea în frigider și le-am mîncat fără zahăr din cauza personajului, în timp ce mă întrebam de ce a coborît atît de jos şi dl. Leca susţinînd că afirmaţiile doamnei Stanciu au fost făcute în 2013, ba pe urmă în 2014, cînd în realitate au fost făcute pe 24 februarie 2015.

Nu vă povestesc mai mult, pentru că restul aţi văzut pe ecrane şi cu siguranţă fiecare a rămas cu percepţia lui. Am regretul că, în afara acestei triplete neprofesioniste, domnii Gușă, Rareș Bogdan și Hoandră, postul beneficiază de serviciile cîtorva jurnaliste excepționale, iar trei mameluci le pot compromite și pe ele odată cu postul .

Citește și:  Băsescu, despre justiţie: După instalarea lui Iohannis, oameni numiţi de mine arată că sunt utili noii puteri

Mi-am dorit să vorbesc despre realităţi şi întîmplări din cei 10 ani de mandat. Organizatorii emisiunii au ratat ocazia să ofere românilor şansa de a primi de la mine informaţii despre decizii şi mecanisme decizionale, lucruri care nu le-au fost spuse niciodată de un preşedinte care a fost consecutiv 10 ani la Cotroceni.

Mie îmi pare rău de ratarea acestei ocazii. Poate voi avea altele.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
20 apr, 09:50
JONY
oblio
de ce n nu spui ca erai matrafoxat rau, se vedea dupa ochii aia ai tai ceacari ca doua scorburi intr-un zid

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ