Rafael Nadal, ELIMINAT de un italian la el acasă

| 23 apr, 20:34

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, N.4 mondial, a fost eliminat joi în optimile de finală ale turneului ATP de la Barcelona, cu premii totale de 1.993.230 euro, el înclinându-se în fața italianului Fabio Fognini, ce s-a impus în două seturi, 6-4 7-6 (8/6).

De opt ori câștigător al acestui turneu, Nadal venea totuși după o semifinală încurajatoare la Monte Carlo, dar joi, chiar pe zgură, suprafața sa favorită, a arătat din nou febrilitatea care-l însoțește de la începutul anului, comentează AFP.

Fognini (N.30) l-a învins pe Nadal și în februarie, la Rio de Janeiro (1-6, 6-2, 7-5). El va juca în sferturi cu alt spaniol, Pablo Andujar, ce l-a eliminat pe al 5-lea cap de serie, compatriotul său Feliciano Lopez, 6-3, 6-4.

Nadal a fost eliminat prematur la Barcellona și anul trecut, în sferturi, în fața lui Nicolas Almagro. El trebuie să se mobilizeze pentru restul sezonului pe zgură, ce va culmina cu turneul de la Roland Garros, începând cu 19 mai.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ