Raluca Turcan îl atacă pe Rareș Bogdan: ”Tot mai mult vorbește despre el la persoana a treia!”

| 26 noi, 19:13

Raluca Turcan l-a atacat, vineri, pe Rareș Bogdan după ce acesta a declarat la Digi24 că va cere sancționarea ei pentru ieșirea "inadmisibilă" referitoare la banii de pensii. "Rareș vorbește din ce în ce mai mult despre el însuși la persoana a treia, asta ar trebui să-l îngrijoreze", a spus Turcan.

 

"Rareș are pusee de megalomanie, pentru că vorbește din ce în ce mai mult despre el însuși la persoana a treia.
Din punctul meu de vedere, asta în sine ar trebui să-l îngrijoreze.
E clar că trece prin niște episoade de grandomanie… dacă ați întreba niște specialiști, sigur că vor spune că de obicei această grandomanie vine la pachet cu foarte mult ridicol.", i-a transmis Raluca Turcan lui Rareș Bogdan.
Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a criticat-o dur pe Raluca Turcan, vicepreședinte al partidului, după ce aceasta a declarat luni că nu există bani în buget pentru plata pensiilor și a cerut demisia lui Florin Cîțu din funcția de președinte al liberalilor. „Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL”, a declarat Bogdan, joi seara, la Digi24, afirmând că va cere sancționarea acesteia. „Dacă ar fi făcut parte din Guvern, la orice minister, și la Sport, nu ar fi avut o astfel de atitudine”, a continuat Rareș Bogdan.
Rareș Bogdan spune că ieșirea Ralucăi Turcan, care a spus că nu mai sunt bani de pensii, l-a deranjat pe el, dar și pe alți liberali.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ