Raluca Turcan (PNL): Pensiile speciale pentru parlamentari au fost votate de majoritatea PSD. Sunt o mizerie

| 15 dec, 13:16

Deputatul Raluca Turcan, vicepreşedinte al PNL, a declarat marţi, într-un comunicat de presă, că pensiile speciale pentru parlamentari, votate de majoritatea PSD, sunt "o mizerie", transmite Agerpres.

"Pensii speciale - o mizerie! Pensiile speciale pentru parlamentari au fost votate de majoritatea PSD! Lucrul acesta trebuie să fie bine înţeles. PNL a părăsit sala de şedinţe. PNL a ripostat ferm şi fără echivoc împotriva acestui gest de imoralitate greu de înţeles. În condiţiile în care tineri nevinovaţi mor pentru că statul este ineficient, în condiţiile în care corupţia macină instituţiile statului, în condiţiile în care eficienţa se lasă aşteptată în aparatul public, singurul lucru pe care au înţeles cei din majoritatea PSD să-l facă a fost să voteze pensii speciale pentru parlamentari", susţine Raluca Turcan.

CITESTE SI: PARLAMENTUL a adoptat proiectul legii privind indemnizaţiile speciale pentru SENATORI şi DEPUTAŢI

Vicepreşedintele liberal spune că "accederea în Parlament, până acum, nu a avut la bază criterii de integritate şi a fost, de multe ori, posibilă cu mită electorală". 

"Cred că este timpul ca cetăţenii să filtreze mult mai bine pe cine vor trimite în această instituţie atât de importantă pentru democraţie. PNL spune nu pensiilor speciale! Ruşine PSD!", afirmă Raluca Turcan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
15 dec, 18:00
elena
Lucrezi de acasa si castigi bani
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate !Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ