Raluca Turcan: PNL susţine măsurile din Educaţie luate de Guvernul Cioloş

| 22 aug, 11:11

Partidul Naţional Liberal (PNL) susţine demersurile Guvernului Cioloş, cu speranţa ca până la începutul anului şcolar să fie rezolvate şi problemele privind decontarea integrală a navetei şcolare, achiziţionarea manualelor pentru elevii de clasa a IV-a şi obţinerea avizelor de funcţionare a şcolilor, a declarat luni, vicepreşedinta PNL, deputata Raluca Turcan.

Potrivit unui comunicat de presă, "ultimele luni de guvernare au fost unele favorabile pentru învăţământul românesc", PNL reuşind "să impună o serie de priorităţi Guvernului Cioloş, iar rezultatele încep să apără." 

Raluca Turcan laudă faptul că "Guvernul a colaborat cu parlamentarii PNL la îmbunătăţirea legislaţiei privind acordarea burselor şi facilităţilor fiscale antreprenorilor care sprijină orice formă de educaţie sau cercetare, iar iniţiativa PNL privind Bursa Investitorului a mai făcut un pas în faţă". De asemenea, vicepreşedinta PNL afirmă că, "este primul an în care elevii de clasele a XI-a şi a XII-a vor primi manuale gratuite". 

Proiectul PNL "Masă la Şcoală" este, conform deputatei, tot mai aproape de a fi implementat din anul şcolar 2017-2018. "Din această toamnă, Guvernul Cioloş va implementa un proiect pilot în 22 de şcoli în care elevii vor primi o masă caldă sau un pachet cu alimente diversificate", a mai spus Raluca Turcan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ