Rapid, Universitatea Cluj şi CS Turnu Severin nu au primit licenţa pentru sezonul viitor din Liga I

| 31 mai, 2013

Cluburile Rapid, Universitatea Cluj şi CS Turnu Severin nu au primit licenţa pentru sezonul 2013-2014 al Ligii I, în timp ce Oţelul Galaţi şi Gloria Bistriţa au obţinut această licenţă, a anunţat, vineri, Federaţia Română de Fotbal.

"A fost refuzată acordarea licenţei pentru participarea la competiţiile UEFA de club şi la campionatul naţional Liga I, în sezonul 2013-2014, următoarelor cluburi: - Fotbal Club Rapid SA, - Fotbal Club Universitatea Cluj SA, - Clubul Sportiv Turnu Severin. Cluburile cărora le-a fost refuzată licenţa în apel au avut dreptul să facă recurs la TAS până la data de 30 mai 2013", se arată în comunicatul FRF.

Comunicatul FRF precizează că au fost eliberate, în apel, licenţe pentru participarea la competiţiile UEFA de club şi la campionatul naşional Liga I, în sezonul 2013-2014, clubului Fotbal Club Oţelul SA, iar Asociaţiei Club Fotbal Gloria 1922 Bistriţa i-a fost eliberată licenţa de Liga I.

Echipa Rapid Bucureşti a fost suspendată de Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) pentru următoarele trei stagiuni ale cupelor europene din cauza neplăţii datoriilor.
Echipa patronată de George Copos a primit şi o amendă de 100.000 de euro, cu care UEFA ameninţase clubul în decembrie dacă nu se achită de datoriile rezultate din taxe, salarii şi transferuri până la data de 31 martie 2013.
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ