RAREŞ BOGDAN, reacţie VIOLENTĂ după ce a fost INTERCEPTAT în dosarul lui VANGHELIE

| 13 mar, 19:48

Rareș Bogdan a postat pe pagina sa de Facebook, un comentariu în care precizează că nu are niciun fel de rol în construirea de majoritati parlamentare, chiar dacă și-ar dori să cadă Guvernul Ponta mâine.

El a făcut referire la interceptările date pe surse de procurori, în dosarul lui Marian Vanghelie, în care edilul precizează că ține legătura cu Iohannis, prin intermediul lui Rareș Bogdan, întrucât președintele are nevoie de el pentru a face majoritate la Senat. Rareș Bogdan mai menționează pentru procurorii din cazul Vanghelie, că ultima dată când s-a întâlnit cu primarul a fost în 22 ianuarie, iar de atunci nici măcar nu au mai vorbit la telefon. Mai mult, realizatorul mai scrie că întreaga situație este o minciună sfruntată în care se pune presiune pe magistrați, ”prin introducerea in ecuatie a unui jurnalist pe val, cu toata modestia subsemnatului, si a unui politician pe val. O mizerie fara margini!”.

Citeşte şi: INTERCEPTĂRI EXPLOZIVE! Vanghelie: Țin relația cu Klaus Iohannis prin RAREŞ BOGDAN

Cu titlul ”O NEMERNICIE FARA MARGINI!!! ABERATIA ZILEI”, Rareș Bogdan a scris:

”Nu am niciun fel de rol in construirea de majoritati parlamentare, chiar daca mi-as dori sa cada Guvernul Ponta maine, sau in seara asta, daca s-ar putea! Nu am ascuns lucrul acesta, dar de aici pana a mi se atribui vreun rol mie, un biet jurnalist, in construirea de majoritati parlamentare si partide e mult prea mult! Oamenii imi dau roluri mai mari decat am! Chiar ma intrebam cand vor incerca sa arunce cu rahat inspre mine procurorii lui Ponta din sectia 1 Penala a DNA, a domnului Claudiu Dumitrescu. N-am avut mult de asteptat!

Pot sa inteleg si eu pentru cine lucreaza procurorul in cazul "Vanghelie"?

Si mai ales as vrea sa aflu ce legatura am eu ca jurnalist cu constituirea de majoritati parlamentare! De asemenea, as mai vrea sa aflu cum isi permite un procuror, fie el si al DNA, sa dea pe surse informatii dintr-un referat incercand sa ma bage pe mine in troaca asta!!
Pot sa il informez pe distinsul procuror, si pe toti cei interesati, ca ULTIMA OARA cand m-am intalnit cu persoana la care ei spun ca as fi legatura pentru constituirea majoritatii a fost exact pe data de 22 ianuarie, adica in urma cu aproape 7 saptamani!! De atunci nu am vorbit nici macar la telefon.
Cum pot sa ne bage pe mine si pe omul acela, mult mai important decat mine, in rahatul lor? In nimicnicia lor! In potlogariile lor!

Este o minciuna sfruntata, extrem de usor de demontat, care incearca sa ridice miza dosarului “Vanghelie” si sa puna presiune pe magistrati prin introducerea in ecuatie a unui jurnalist pe val, cu toata modestia subsemnatul, si a unui politician pe val. O mizerie fara margini!”, se arată pe pagina de facebook a lui Rareș Bogdan.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
13 mar, 21:40
Luca
--"pegra""-
--primatu-le ai fost - esti si vei ramne - o mizerie humanoida - o "pegara"plecat-a dupa privielgii - si relatii abjecte si ordinare contra naturii - AM ZIS - MIROSI INGROZITOR A SLUGA - AM ZIS SI MARS--ia-ti mentorul neamt- infractor - "comercinat "de copii saraci ai unei ROMANII devastat-e si ruinata in contra uriaselor - si abjectelor voastre AVERI - PENTRU VOI EXCLSUIV LAGARE DE MUNCA FORTATA PENTRU RECONSTRUCTIA TARII DISTRUSA DE VOI --"PEGRA"" --SI CARATI-VA - UNDE - ??---VA SUGEREZ -INFERNUL LUI HADES - VIA "STIXU-L""AM ZIS

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ