Reacția DURĂ a lui Mircea Geoană la adresa lui Victor Ponta: Minciuna are picioare scurte

| 18 ian, 15:48

Senatorul Mircea Geoană susține că nu i-a cerut premierului Victor Ponta să îl desemneze ministru de Externe, se arată într-un comunicat al parlamentarului.

"Atunci când susține fără probe că i-aș fi cerut să mă desemneze Ministru de Externe, își dă doctoratul în minciună (...) Nici Carlo Collodi, autorul lui Pinocchio, nu și-ar fi imaginat minciuni precum cele spuse de Victor Ponta. Și apoi, care este logica lui Ponta-Pinocchio? Pentru că m-aș fi supărat pe el că nu m-ar fi pus ministru m-a dat afară din partid? Ponta-Pinocchio trebuie să știe că eu am salutat public propunerea lui Mihnea Motoc și apoi a lui Bogdan Aurescu. Eu cred că trebuie să reclădim imaginea șifonată a MAE după 'Operațiunea Diaspora' ai căror autori sunt Ponta, Dragnea și Corlățean, readucând profesioniști la conducere", a spus Geoană.

Citește și: Victor Ponta a dezvăluit motivul de la care a pornit conflictul cu Mircea Geoană

El a atras atenția că minciuna are picioare scurte.

"Cariera dvs politică, bazată pe impostură și minciună, se apropie de sfârșit. Prea multe se adună, domnule Ponta, iar decontul e mai aproape decât gândiți", i-a transmis Geoană lui Ponta.

Premierul Ponta a declarat pentru B1 TV că, din punctul său de vedere, conflictul cu Mircea Geoană, care a dus la excluderea acestuia din partid, a fost legat de faptul că nu l-a desemnat pe acesta ministru de Externe.

"L-am desemnat pe Aurescu când s-a eliberat funcția", a precizat Ponta.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ