Reacția lui Ludovic Orban după ce nu a mai fost dorit șeful deputaților PNL

| 01 sep, 16:45

Fostul lider al deputaților PNL Ludovic Orban i-a urat succes lui Eugen Nicolăescu, cel care îl înlocuiește în funcție, arătând că deputații liberali vor trebui să-l accepte drept coleg.

"I-am urat succes colegului meu Eugen Nicolăescu. Le-am transmis că, dacă o majoritate, așa cum a fost, nu m-a mai vrut lider, vor trebui să mă accepte în continuare ca și coleg", a spus Orban.

El a precizat că Eugen Nicolăescu a obținut pentru funcția de lider de grup al deputaților PNL 43 de voturi, iar el 42.

"Nu mă interesează care erau opțiunile exprimate de către cei care nu au votat în conformitate cu procedura. Le-am spus colegilor că accept rezultatul votului ca să nu existe niciun fel de dubiu legat de legitimitatea liderului ales", a arătat Orban, cu privire la voturile anulate.

El a precizat că nu va candida pentru un post în Biroul permanent al Camerei.

Deputatul a afirmat că nu este adevărat că liberalii i-ar fi reproșat că a avut poziții diferite față de linia partidului, arătând că a avut o singură astfel de atitudine referitoare la Codul fiscal, în contextul în care PNL a votat inițial în unanimitate acest act normativ.

"Nu cred că are legătură funcția de lider de grup cu candidatura la Primăria Capitalei. Eu sunt cunoscut nu pentru funcțiile pe care le-am avut, ci ca persoană și ca reprezentant al PNL și le este foarte greu să mă scoată din sondajele de opinie", a susținut Orban.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
01 sep, 18:21
BASESCU,BETIVUL DE LA JILAVA
BA NENOROCITULE BETIV.
LA CATE BUTOAIE BEI DE LA TATA, SECURISTUL ORBAN-MOGHIOR,SECURIST CU METALE DE TABLA PE NAS,ESTE NORMAL SA PLECI IN SIRIA. POATE MORI,S I SCAPA ROMANIA DE O PUSLAMA ,CARE BEA SI FURA DE 25 ANI.LA SATANA ,DECRE
PITULE NENOROCIT, CU GHERGHIN ACHIOARA.HUO,HUO,TEMBELILOR, PST..TE MAI PISI PE TINE CAND STAI PE GAGICA,BOULE BOZGOR.AFARA DIN TARA

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ