Un fost lider PNL a fost găsit mort. Principala ipoteza este crima

| 04 sep, 22:36

Mihail Bălăşescu, fost secretar general adjunct al PNL, a fost găsit mort, vineri seară, într-o locuinţă din judeţul Ilfov, iar prima ipoteză este că a fost ucis, principalul suspect căutat de poliţişti fiind o rudă a uneia dintre fostele soţii ale bărbatului.

Sursele citate de Mediafax arată că bărbatul a fost găsit mort, acoperit cu o pătură, în locuinţa unei rude a uneia dintre fostele sale soţii.

O echipă de poliţişti din cadrul Serviciului Omoruri al IPJ Ilfov şi criminalişti au început cercetarea la faţa locului.

Potrivit anchetatorilor, din primele investigaţii, moartea fostului secretar adjunct al PNL a fost una violentă şi se ia în calcul şi ipoteza unei crime.

Mihail Bălăşescu a fost secretar general adjunct al PNL în perioada în care Crin Antonescu a fost preşedintele partidului.

În 2013, Cancan scria că Mihail Bălăşescu a intrat in atentia publicului, atunci cand politicianul se lauda intr-o conversatie telefonica ca a intretinut relatii sexuale in biroul lui Crin Antonescu. La scurt timp dupa aceasta intamplare, Bălăşescu  si-a dat demisia din functia de secretar general al partidului si a intrat intr-un con de umbra.

În 2012, Balasescu a cunoscut o tanara de 25 de ani  cu care s-a căsătorit un an mai târiu. Potrivit sursei citate, trei luni mai tarziu, femeia a cerut divortul, aceasta susţinând ca sotul ei a agresat-o fizic, a umilit-o si a amenintat-o cu moartea. Tanara a facut si o plangere la Parchet impotriva fostului secretar general al PNL.  Mihail Balasescu a declarat însă, la acea vreme, că nu a fost niciodata violent cu sotia sa.


Tag-uri: mihail balasescu, PNL
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ