ALINA GORGHIU: Gata, s-a terminat cu vrăjeala

| 04 sep, 12:27

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat vineri, în deschiderea Școlii Politice a Tineretului Național Liberal, desfășurată la Eforie Nord, că politicienii trebuie să renunțe la declarațiile demagocice și populiste și că trebuie să vină cu mesaje autentice.

„Chiar cred că s-a terminat cu vrăjeala. Chiar cred că va trebui să venim cu niște mesaje autentice, să terminăm cu populismul, cu demagogia”, a declarat Gorghiu. 

Totodată, liderul PNL a lansat un nou atac la adresa social-democraților, despre care a spus că sunt un partid ca o mașină uzată care nu mai are nici piese de schimb. 

”Cred că avem un mare avantaj față de PSD, pe care au îl compar cu o mașină uzată care nici măcar pise de schimb nu mai are. Nu au capacitatea să-și întinerească structura de partid, să se reformeze. Uneori simt inerția asta și în partidul nostru, dar aș vrea să cred că resursa de aici este suficientă pentru a face pasul în această direcție”, a mai spus copreședintele PNL. 

Alina Gorghiu a mai precizat și că singurul lucru de bun-simț pe care PNL trebuie să-l facă este să îi ceară demisia în continuare lui Victor Ponta.

Citeşte şi: ALINA GORGHIU: Parlamentul este o instituţie anchilozată. Nu a fost reformată de 25 de ani

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 sep, 14:42
liviuioan
--zina-
Zana , canapelelor uitate , ce face el , tanarul , care testa capacitatile liberale in particular .Daca Cristi Boureanu , revine cu ultimile cuceriri si nu mai doarme prin parcuri , tineretul liberal are toate sansele sa prinda locuri eligibile pentru--CONSILIILE DE ADMINISTRATIE , ALINUTA , cunoaste ; VRAJEALA-ea fiind si ARBITRU , de pe vremea lui VANGHELIE , nu a scapat nimic .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ