Rareş Bogdan, replică USTURĂTOARE pentru Victor Ponta

| 25 noi, 2014

Rareş Bogdan neagă cu desăvârşire faptul că ar fi ofiţer acoperit,  aşa cum l-a numit premierul Victor Ponta. Jurnalistul i-a răspuns premierului printr-o postare pe facebook-ul său în care explică cum a reuşit să obţină informaţii despre vacanţa lui Victor Ponta din Dubai.

"Am devenit tinta directa a lui Victor Ponta. Asa raspunde premierul Romaniei la comentariile si dezvaluirile mele si ale romanilor din diaspora, vis-a vis de prezenta lui in Dubai. La cat sunt eu de vorbaret si "descoperit", cine sa ma ia pe mine sa joc un rol sub acoperire? :))

Domnul Ponta consideră probabil că cei 3 milioane de români din afara graniţelor sunt toţi ofiţeri acoperiţi, pentru că pozele primite de mine pe reţeaua de socializare Facebook sunt de la doi români. În clubul Cavalli, de unde am primit şi nota de plată, fotografia este trimisă de Amon Mircea, un sibian. El a postat pe Internet şi povestea întregii nopţi a domnului Ponta. Colegul meu Lucian Mândruţă a discutat cu Amon Mircea până aseară târziu. Omul era îngrijorat că va fi dat afară, din fericire a scăpat. Managerii clubului au fost mai inteligenţi decât premierul României şi şi-au dat seama că omul nu a făcut nimic ilegal - a postat o notă de plată şi a vorbit despre vizita premierului României, un VIP, acolo, la acel club", scrie Rareş Bogdan pe facebook-ul său.

CITESTE SI Victor Ponta îl acuză pe Rareş Bogdan că este ofiţer acoperit

Jurnalistul Rareş Bogdan nu s-a limitat însă la a dezminţi acuzaţiile lui Ponta.

"Domnul Ponta, pentru a ieşi din această ecuaţie, încearcă să arunce cu noroi. Să fie lucrurile clare: dacă aş fi fost ofiţer de informaţii aş fi fost cât se poate de mândru de această chestiune, dar lucram într-o structură de informaţii, nu în presă. Mergeam în SRI, la SIE, la 0962, la alte structuri. Atâta vreme cât lucrez în presă sunt jurnalist, asta nu înţelege domnul Ponta. De cariera mea nu s-au ocupat cei de la SIE. Nu a trebuit să vină George Maior să mă ajute să devin premier, nu a trebuit să vină ofiţerii de legătură de la Paris ca să mă transfome dintr-un procuror slab sau prost, cum a fost domnul Ponta, într-un politician, nu a trebuit să mă ducă nimeni de mână la domnul Adrian Năstase în birou să mă facă şef al Corpului de Control. La mine lucrurile sunt foarte simple. Eu sunt jurnalist, am o carieră de 12 ani în jurnalism şi rămân jurnalist. Astfel de lucruri îl descalifică pe domnul Ponta. El ar fi trebuit să spună lucruri mult mai simple: de ce nu au putut vota românii din diaspora, şi să nu dea explicaţii puerile. Trebuia să ne explice de ce a minţit că merge cu familia pentru a se odihni - şi am apreciat acest lucru - şi în realitate dănţuia în două dintre cele mai exclusiviste şi scumpe cluburi din Abu Dhabi şi Dubai. De ce ne-a explicat că va merge alături de familie pentru a se retrage, dar dânsul era lângă Sebastian Ghiţă şi lângă o brunetă focoasă. Dacă domnul Ponta doreşte să mă facă să vorbesc, credeţi-mă că îl ajut mai mult decât Traian Băsescu sau Ludovic Orban să îi fie ruşine să iasă pe stradă", mai scrie Rareş Bogdan.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

11 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 noi, 2014
unu
bogbaneeee
esti sub orice critica; calmeazate mai baiete; daca mai latri in continuare aceleasi prosti nici dracu n-o sa mai urmareasca emisiunile tale; gata, ajunge ; revinoti;
26 noi, 2014
calator45
pt bogdan rares
Mai fraierule de Bogdan Rares nu mai bate moneda pe cei 3 milioane de romani din diaspora ,ca pe 2.600.000 nu ii intereseaza alegerile din Romania. Ai fost si vei fi cat vei trai un pupist in curist . Bafta
25 noi, 2014
dumitru dumitru
Domnule Rares, iarta-l pe Ponta ca nu stie ce face. Il plagiaza pe Basescu. De fapt, pe toata lumea. El insusi stie ca a fost ofiter acoperit si ca sa scape de penal, a scos o OU contrasemnata si de batranul Melescanu. Si ca sa i se dilueze aceasta calitate, striga in gura mare : PRINDETI HOTUL !!!. E un obicei tiganesc si iresponsabil a acestui mitoman innascut, care se numeste Victor Viorel Pinochio !!!.
25 noi, 2014
222
E PENIBIL BOGDAN RARES . PARCA AR GURU ,LE STIE PE TOATE. STIE EL SIGUR CA CEL CARE A SPUS CA LA VAZUT PE PONTA CA A CONSUMAT 2000 DE EURO LA MASA ESTE OM CORECT SI SPUNE ADEVARUL . PAI DACA VREA II ARAT SI EU O CONSUMATIE DE 2000 DE EURO SI SPUN CA IOHANNIS A FACUT CONSUMATIA . TOATA DUMINICA SEARA URLA LA TV CA PONTA VINE CU UN AVION SUPERSCUMP . PONTA A VENIT CU UN AVION DE LINIE DAR RARES NU SI-A CERUT SCUZE DE MINCIUNILE PE CARE LE-A SPUS.
25 noi, 2014
mitru
Cine striga, ala e !!!. Ponta a fost ofiter acoperit cand a fost procuror. Ar fi caz penal, daca nu l-ar fi ajutat "pensionarul" Melescanu co Ordonanta de Urgenta, prin care Ponta s-a ascuns precum un las. Acuma il plagiaza pe Basescu in toate domeniile.
26 noi, 2014
prundeanu
sant deacord cu dvs
26 noi, 2014
Florin Ionescu
222 vine de la 2 neuroni in emisfera stanga, doi neuroni in emisfera dreapta si 2 neuroni care tocmai isi dau duhul... In total 4 neuroni care iti mai raman din cei 6 pe care ii aveai. A nu se intelege ca e vorba de emisferele pamantului... Lasa-ne nenicule cu aberatiile! Plagiatorul Mitoman n-a venit cu un avion de linie.
26 noi, 2014
radu
Rares
Nu e adevarat ce spune Rares,dar daca copiatorul sef nu avea nimic de ascuns de ce nu a venit din avion..de linie,privat cum o fi fost pe usa principala ,ci pe furis.PRIM Mincinosul ponta zicea ca pleaca cu familia sa se odihneasca si ajunge in baruri in Dubai cu o sticla de CICO de 1 leu in fata.Nota era a mea de la BILLA
25 noi, 2014
kostas
rares bogdan of. acoperit
Chiar credeti ca toti neghiobi ajung ofiteri acoperiti ,domnul este tare mahnit ca nu a ajuns sef la T V R. Daca ne aducem bine aminte ii lust ruia ghetele lui ponta iar acum este marerevolutionar

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ