Referatul procurorilor: Focul de la clubul Colectiv s-a extins în câteva secunde

| 03 noi, 16:34

Incendiu Colectiv. Marți au apărut noi date din referatul procurorilor care atestă faptul că focul s-a extins în doar câteva secunde.

Anchetatorii au vizionat imaginile surprinse de patru camere de supraveghere care au surprins momentul izbucnirii incendiului.

Astfel, la 22.02 au fost aprinse primele artificii care au ars timp de 13 secunde.

După o jumătate de oră s-au aprins din nou articii care au ars 16 secunde, acestea fiind orientate spre stâlpul de susținere al imobilului.

La câteva secunde după stingere, spațiul dintre stâlp și scenă rămâne în continuare luminat, lumina crescând în intensitate, iar tavanul ia foc și încep să cadă bucăți din el.

Citeşte şi: Pompierii, mărturii din IADUL de la Colectiv: A fost o GAZARE. Înăuntru se auzeau doar telefoanele sunând...

În câteva zeci de secunde de la acest moment, oamenii se îndreaptă către ieșire.

Potrivit referatului, artistul Adrian Despot se afla în club, urmând să susțină un concert. Acesta a declarat că l-a auzit pe solistul trupei Goodbye to Gravity care spune că "a luat foc", a văzut cum cădeau bucăți de burete și lemn ars, susținând că peste el au căzut oameni și a rămas prins.

 

 

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ