Incendiu la clubul Colectiv: Aproape 10.000 de euro, strânşi în prima zi a expoziţiei fotografei Teodora Maftei

| 04 noi, 09:10

Aproximativ 10.000 de euro s-au strâns în prima zi a expoziției cu vânzare "London Unedited - A Series of Unphotoshopped Photos by Teodora Maftei" deschisă luni la London Street Atelier din București, informează organizatorii într-un comunicat citat de Agerpres.

"Așa cum m-au sfătuit medicii, chiar dacă Teo se află în comă indusă, eu am să-i povestesc de atmosfera caldă și plăcută pe care am regăsit-o, de oamenii care au contribuit la desfășurarea expoziției", a spus Viorica Maftei, mama Teodorei, citată în comunicat.

Expoziția cuprinde 23 de fotografii realizate de Teodora Maftei în luna august la Londra și a fost organizată în scop caritabil. Fondurile strânse în urma vânzării fotografiilor vor fi folosite pentru tratamentul fotojurnalistei internată în stare gravă în urma incendiului din clubul Colectiv.

Citeşte şi: Aceasta este LISTA nominală completă cu RĂNIŢII și spitalele în care sunt internați

"Am fost uimiți de numărul copleșitor de persoane care ne-au vizitat aseară (luni seară — n.r.) și prin solidaritatea și energia lor pozitivă au creat o atmosferă calmă de contemplare. În special dorim să le mulțumim colegilor Teodorei cu ajutorul cărora vom trimite fotografiile tuturor persoanelor care au fost alături de noi și au susținut cauza prin donațiile lor. Ceea ce am conceput ca o mică expoziție de 23 de fotografii în micul nostru restaurant s-a transformat într-un eveniment caritabil din motive lesne de înțeles", se mai arată în comunicat.

Citeşte şi: Patronii clubului Colectiv au fost ARESTAŢI PREVENTIV

Pentru persoanele care doresc să facă în continuare donații sunt deschise, pe numele Alexandra Maria Stoica, verișoara Teodorei Maftei, conturile ING: în lei — RO03INGB0000999905424321 și în euro — RO23INGB0000999905424252; swift code: INGBROBU.

Teodora Maftei, fotograf și editor la Pro TV, a fost grav rănită în incendiul din clubul Colectiv și este internată la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Arși din Capitală.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 noi, 09:24
Elena
Dacă îţi doreşti sincer să câştigi bani mai mulţi decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveţi să acorzi mult mai puţină atenţie lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău şi mult mai multă atenţie "micuţei voci" care îţi vorbeşte în sinea ta. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial,oferim contract de comision si posibilitatea de a avansa in acest proiect.Pentru mai multe detalii la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ