Mesaj în memoria eroului Adi Rugină: "A trăit ca un războinic heavy metal și a murit așa cum a trăit"

| 03 noi, 19:06

Trupa britanică de rock "My Dying Bride" a transmis pe pagina sa de Facebook un mesaj în memoria fostului lor prieten și coleg Adrian Rugină, care a murit în incendiul de la clubul Colectiv, după ce a salvat mai mulți oameni.

'Suntem profund întristați și șocați de vestea morții prietenului și colegului nostru muzician Adrian Rugină, care a murit în incendiul din clubul Colectiv din București vinerea trecută. A fost un om bun, curajos și cuvintele nu pot descrie acum cu adevărat sentimentul pierderii sale. Transmitem gândurile noastre și cele mai sincere condoleanțe pentru familia sa în aceste momente care nu pot fi descrise decât ca o adevărată tragedie. A trăit ca un războinic heavy metal și a murit așa cum a trăit, întotdeauna ajutându-i pe alții, un erou adevărat', este mesajul postat de trupa My Dying Bride pe pagina sa de Facebook.

Înființată în 1990, în Bradford (Marea Britanie), My Dying Bride a participat la mai multe ediții ale Festivalului ARTmania, organizat la Sibiu, și a concertat în octombrie 2013 la București, în cadrul 'Maximum Rock Festival'. Până în prezent, My Dying Bride a scos 12 albume înregistrate în studio.

Citeşte şi: Un ultim omagiu pentru eroul României: "Andrei Rugină era GENIAL"

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ