Nicolae Bănicioiu: Voi coordona situația răniților din clubul Colectiv

| 04 noi, 12:13

Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, a declarat că se va ocupa în continuare de situația victimelor incendiului din clubul Colectiv până la venirea unui nou ministru, în contextul în care premierul și-a depus mandatul și pe al întregului Guvern.

Nicolae Bănicioiu a precizat că, până la venirea unui nou ministru, va coordona toate echipele românești și străine care îngrijesc răniții.

Citeşte şi:  BREAKING NEWS: Victor Ponta a anunţat DEMISIA GUVERNULUI. "Îmi depun mandatul de prim-ministru"

"Mă ocup în continuare de victimele accidentului din clubul Colectiv până când va veni un nou ministru. Coordonez în continuare toate echipele și românești și internaționale până la venirea unui nou ministru", a spus ministrul Sănătății.

Un număr de 135 de persoane se află încă internate, miercuri, în spitalele din Bucureşti, în cea de-a cincea zi de la producerea incendiului din Clubul Colectiv, peste 35 dintre acestea fiind în stare critică sau gravă. Bilanţul deceselor a urcat la 32 de persoane.

Citeşte şi:  Tragedia din clubul Colectiv: Care este situaţia răniţilor aflaţi în spitale

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ