Ce au găsit anchetatorii în incinta clubul Colectiv după incendiu. Cercetarea locului se apropie de final

| 05 noi, 13:15

Cercetarea locului faptei în cauza privind incendiul produs în clubul Colectiv din București se apropie de final, a anunțat joi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, iar Poliția Capitalei va restitui familiilor victimelor bunurile găsite în club.

"În incinta clubului au fost identificate și ridicate obiecte personale, de vestimentație, chei, telefoane mobile, acte ce aparțin victimelor ce s-au aflat în interior în seara de 30 octombrie 2015. Începând cu data de 5 noiembrie 2015, ora 13,00, Poliția Capitalei este în măsură să asigure restituirea acestor bunuri către deținătorii legali sau aparținătorii acestora", se arată într-un comunicat al Parchetului.

Pentru aceste persoane, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București pune la dispoziție linia telefonică 021/313.12.26, operabilă de luni până duminică, în intervalul orar 8,00 — 22,00, până la restituirea tuturor bunurilor.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ