Gestul Elenei Udrea, o INSULTĂ pentru toţi ROMÂNII care au ieşit în stradă

| 05 noi, 14:48

Elena Udrea, politicianul cu cele mai multe dosare la DNA şi figura politică care însumează corupţia, a postat pe Facebook, miercuri noapte, fotografii de la protestele din Bucureşti. Manifestaţii au avut loc în toată ţara, marţi şi miercuri, peste 50.000 de oameni ieşind în stradă cu un mesaj "colectiv": Corupţia ucide!

Pozele par a fi făcute cu telefonul mobil, de la depărtare. Deputata s-ar fi putut afla la un sky bar din Piața Universității în timpul protestelor.

Elena Udrea, urmărită penal şi sub control judiciar, este ţinta miilor de oameni care au ieşit să protesteze peste tot în ţară. Decizia fostului ministru de a publica imagini cu manifestaţiile din stradă a fost taxată de internauţi, deşi postarea a strâns şi câteva mii de like-uri.

Tudor Chirilă este unul dintre cei care condamnă gestul fostului şef al PMP:

"Elena Udrea are tupeul incredibil de a posta pe propria pagină de Facebook imagini de la protestele de aseară. Este într-adevăr incredibil de câtă mizerie sufletească și morală sunt capabili acești oameni autointitulați politicieni. Mi se pare că limba română sărăcește subit în fața acestor haznale umane. Vezi și Valeriu Zgonea care spune că "înțelege protestele". Singura soluție este ca internetul să le dea "report" pentru "abuse" acestor oameni. Este de datoria noastră să curățăm spațiul virtual de ei așa că vă invit să raportați la facebook aceste conturi. Încercarea de însușire a unei mișcări declanșate de o tragedie precum cea de la COLECTIV este înjurătura cea mai grea pe care ne-o pot adresa acești oameni. Eu unul îi voi raporta și vă invit să faceți același lucru", a scris solistul trupei Vama pe Facebook.

Citeşte şi: ASTA pune capac la toate! Încă un gest făcut de Patriarhul Daniel SCANDALIZEAZĂ România

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

19 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 noi, 19:33
mihaela
Cum faci bani online! Foarte multi oameni au ramas uimiti de acest curs GRATUIT si exceptional care te invata simplu si direct cum faci bani online! In cateva zile, pas cu pas si cu cele mai clare explicatii, inveti GRATUIT cum faci bani online! Cand vrei si tu cu seriozitate acest curs, cere informatii mai multe la adresa de email:[email protected]
09 noi, 15:15
iulia
LUCREZI ACASA!
Oamenii care merg mai departe în pofida eşecurilor de pe parcurs nu devin niciodată nişte rataţi, pentru simplul motiv că îşi păstrează capacitatea de a mai încerca o dată. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea ”Te-ai născut bogat”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email
[email protected]
09 noi, 15:14
workfromhome
Bani acasa! sellectam urgent colaboratori foarte seriosi care vor sa castige bani acasa! Oferim curs absolut gratuit de instruire pas cu pas si care va invata simplu cum sa faceti bani acasa. Trebuie sa aveti calculator si conexiune la Internet. Se cer cunostinte minime de lucru cu fisiere word si pdf. Cereti acum detalii la dresa de email: [email protected]
09 noi, 14:42
iza
Extra lucru la domiciliu!
Acum se stie: suntem numarul unu pe piata ofertelor de lucru la domiciliu!
Suntem cei mai cautati si cei mai prezenti!
Pentru ca suntem seriosi!
Si inca mai avem nevoie de colaboratori foarte seriosi!
Va asiguram toate conditiile pentru a castiga bani: instruire gratuita,
contract de comision, echipa dinamica.
Cereti acum informatii la adresa de email:
[email protected]
09 noi, 09:29
Nicol
o pocnitoare
O nesimtita si o hoata aroganta care in prostia ei crede ca lumea o simpatizeaza doar fiindca e blonda si iti fataie fundul in rochii mulate. Ce nu intelege cretina asta este ca nici pe ea nu o mai vor oamenii prin politica, ca este una dintre cei care ne provoaca dezgustul. Oamenii cinstiti s-au saturat de tine taratura si de hoarda de hoti care si-au batut joc de munca noastra si de viitorul copiilor nostri. DISPARI GAURA DE CANAL CE ESTI !!!
09 noi, 18:30
Apostol Bologa
Blonda lui Basescu
Haideti va rog sa ne PISAM pe ea, poate se ineaca si dispare de pe piata prostituatelor din aceasta tara care, oricum au mai mult bun simt decat aceasta curva politica.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ