Paul Gancea, unul din acționarii de la Colectiv, adus la DNA

| 06 noi, 10:04

Paul Gancea, unul dintre patronii clubului Colectiv și cel care a depus cererea de obținere a avizului de la autoritatea locală, a fost adus vineri la Direcția Națională Anticorupție.

Cei trei acţionari de la Colectiv - Paul Gancea, George Anastasescu şi Costin Mincu - au dat dovadă "de o gravă neglijenţă şi de iresponsabilitate în administrarea clubului", acesta fiind unul dintre motivele pentru care judecătorii au dispus ca ei să fie arestaţi preventiv.

Citeşte şi:  Unul dintre patronii clubului morţii: "Îmi doresc cu disperare să ajut ca un alt Colectiv să nu se mai întâmple"

Judecătoria sectorului 4 a dat publicităţii motivarea deciziei din 3 noiembrie, prin care un magistrat de la această instanţă a admis propunerea Parchetului General de arestare preventivă a celor trei acţionari şi administratori de la clubul Colectiv.

Citeşte şi:  Adjunctul şefului DNA despre dosarul 'Colectiv': Sunt vizaţi funcţionari de la Primăria Sectorului 4. Inclusiv primarul

"Cei trei inculpaţi prezintă un pericol social ridicat, iar prin atitudinea şi comportamentul reflectat în activitatea desfăşurată demonstrează că lăsarea lor în libertate periclitează siguranţa celorlalţi membri ai societăţii. De asemenea, judecătorul are în vedere gravitatea deosebită a faptelor, urmările acestora (decesul multor persoane tinere şi vătămarea corporală a altora, unele dintre acestea fiind internate în continuare în stare critică), precum şi modul şi circumstanţele de comitere a acestora. Totodată, judecătorul apreciază că activitatea de urmărire penală se află în etapa de început, există un amplu probatoriu care urmează a fi administrat, iar pentru buna desfăşurare a procesului penal se impune luarea măsurii arestării preventive a celor trei inculpaţi", se spune în motivare.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ