DNA s-a sesizat din oficiu. Anchetează activitatea unor cadre militare ale ISU București-Ilfov

| 06 noi, 14:19

Serviciul pentru infracțiunile de corupție săvârșite de militari din DNA s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu de către cadre militare ale ISU București-Ilfov.

"Sunt indicii și date potrivit cărora s-a vătămat dreptul la viață și integritatea corporală a peste 180 persoane și s-a realizat un folos necuvenit administratorilor clubului Colectiv, constând în permiterea funcționării acestuia în afara cadrului legal și obținerea de venituri patrimoniale din activitățile desfășurate în aceste condiții", se precizează într-un comunicat al DNA, citat de Agerpres.

O investigaţie jurnalistică realizată de Cătălin Tolontan arată că reprezentanţii ISU cereau sponsorizări firmelor pe care le controlau.

”Practica sponsorizărilor era atît de împămîntenită că li s-a cerut inspectorilor de pe teren să-și facă norma de bani aduși Asociației pentru că altfel vor fi penalizați”, spune un ofițer de pompieri, citat de Tolo.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ