Contabila clubului Colectiv, adusă cu mandat la DNA

| 06 noi, 12:57

Contabila de la Colectiv, clubul unde a avut loc incendiul în urma căruia au murit 32 de persoane, este audiată vineri la DNA, transmite Agerpres, care citează surse judiciare.

Procurorii DNA ridică vineri documente de la Primăria Sectorului 4 și de la Administrația financiară în dosarul în care anchetează modalitatea de emitere a autorizației de funcționare pentru clubul Colectiv, conform surselor citate.

La DNA a fost adus dimineață din arestul preventiv Paul Gancea, unul dintre patronii clubului și cel care a depus cererea de obținere a avizului de la autoritatea locală.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 noi, 14:33
Iuliana
Special! Bani imediat, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Avem o oferta cu totul speciala si noua pentru cei doritori sa colaboreze cu noi si sa lucreze in timpul liber sau full-time, la alegere. Castigurile sunt imediate, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), chiar din prima luna! Dar solicitam seriozitate maxima! Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ