SEMNIFICAȚIA zilei și orei la care s-a întâmplat tregedia de la Colectiv: S-au SACRIFICAT ca să SCHIMBE ceva

| 06 noi, 11:35

Cristina Demetrescu a interpretat evenimentul tragic care a avut loc în noaptea de 30 octombrie din punct de vedere astrologic şi numerologic.

Invitată într-o emisiune televizată, Cristina Demetrescu a făcut dezvăluiri despre cum se poate interpreta incendiul catastrofal de vineri seară din punct de vedere numerologic şi astrologic.

"Din punct de vedere numerologic sunt mai multe probleme. Multe planete sunt pe axa fecioară-peşte care este axa de sacrificiu, deci am intrat într-o perioadă de sacrificare. Din punct de vedere al versurilor, mulţi au exprimat că ar fi fost "sataniste". Mie băieţii ăştia mi se par că sunt nişte iniţiaţi pentru că ei au dat un mesaj foarte puternic. Ei chiar au exprimat în versuri că este un sacrificiu pentru ca undeva să se schimbe ceva. Ziua de 30 octombrie 2015 este a 303-a zi din an. Traversăm semnul scorpionului care înseamnă semnul morţii şi al renaşterii. Acest element este un element cristic. Moare ceva ca să renască ceva. Axa de sacrificiu este referitoare la sacrificiul pe care-l fac aceşti tineri în a 303-a zi din an. Se ştie că Iisus a murit la 33 de ani. Sacrificându-se pentru anumite păcate ale oamenilor ca să se schimbe ceva. Este menirea noastră să descifrăm ce au vrut să transmită aceşti băieţi iniţiaţi. La ora la care a izbucnit incendiul traversam semnul morţii şi al renaşterii. Multe lucruri se vor schimba datorită acestui lucru. Uranus guverneaza ţara noastră, la ora la care s-a produs incendiul, era guvernatorul casei morţii pe semn de foc", a declarat Cristina Demetrescu într-o emisiune televizată.

CITEȘTE ȘI PREMONIȚIA solistului trupei Goodbye To Gravity: Ce a declarat Andrei înainte de concertul de la Colectiv te lasă MASCĂ

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
06 noi, 21:11
iulia
proiect carte
Nu uita niciun moment că cel care spune "Pot", poate, iar cel care spune "Nu sunt în stare", nu este în stare . Daca dorim ca viitorul sa se schimbe, trebuie sa facem alegeri mai bune. sellectam oameni seriosi si interesati sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time, la alegere, intr-o activitate foarte usoara. Pentru mai multe detalii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ