Klaus Iohannis, în vizită la răniţii de la Spitalul Militar. Directorul spitalului: Am văzut zâmbete pe feţele pacienţilor

| 06 noi, 11:23

Klaus Iohannis a mers ieri la Spitalul Militar, unde i-a vizitat pe cei răniţi în urma incendiului devastator de vineri seară din clubul Colectiv, informează România TV.

Klaus Iohannis a mers jos seară în vizită la victimele care sunt internate la Spitalul Militar.

"Aseară, în jurul orei 20.00, domnul preşedinte Iohannis ne-a anunţat că vrea să viziteze pacienţii din spitalul nostru. Iniţial, stat de vorba cu medicii implicaţi. S-a interesat dacă avem ce ne trebuie, care a fost evoluţia de-a lungul timpului. Ulterior, dumnealui a vizitat pacienţii şi, în afară de cei doi care erau intubaţi şi nu au putut să discute, a discutat, i-a încurajat, le-a spus că se gândeşte la sănătatea dumnealor şi să fie convinşi că sunt pe mâini bune. A fost un moment important, toţi au fost impresionaţi. Am văzut zâmbet pe feţele lor. A fost un moment important, mai ales că nu se aşteptau, a fost o vizită suprinză. Pentru pacienţii noşri a fost un moment deosebit. Unul dintre ei a dat să se ridice în fund de pe pat...", a declarat Col. dr. Florentina Ioniţă Radu, la România TV.

Citeşte şi: Dosarul Colectiv: Procurorii DNA ridică documente de la Primăria Sectorului 4

În urma incendiului devastator din clubul Colectiv, 32 de persoane au murit, iar alte 130 sunt internate în spitale. Dintre acestea 85 sunt în stare gravă. De moartea celor 32 de oameni, până acum răspund în faţa legii doar patronii clubului, care sunt deja în arest preventiv pentru 30 de zile.

Citeşte şi: PREMONIȚIA solistului trupei Goodbye To Gravity: Ce a declarat Andrei înainte de concertul de la Colectiv te lasă MASCĂ

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ