DRAMA unui tânăr care a protestat aseară: După ce mama biologică i-a murit, cea care l-a adoptat a ars de vie în Colectiv

| 05 noi, 13:08

Unul dintre tinerii prezenţi la protestele din Bucureşti a fost surprins plângându-şi disperat necazul care l-a lovit. Cu obrajii brăzdaţi de lacrimi, tânărul a apărut într-o fotografie pe facebook postată de altcineva. Identitatea băiatului nu este cunoscută.

Citeşte şi: MINCIUNA AUTORITĂŢILOR iese la iveală după ancheta incendiului de la Colectiv

"Nu ştiu cine este băiatul pentru că nu am avut curajul să vorbesc cu el. Avea atât de multă durere şi furie în ochi, încât am lăsat privirea în jos de fiecare dată când ni s-a întâlnit privirea. Să nu uităm pentru cine am ieşit în stradă. Aparent, şi-ar fi pierdut mama adoptivă în tragedia din Colectiv. A menţionat că a pierdut două mame, una biologică şi acum şi pe cea adoptivă. Incredibil cât de apăsătoare e durerea lui", a scris cea care a postat fotografia, impresionată de emoţiile pe care băiatul le-a transmis cu o singură privire.

Amintim că un incendiu provocat de nişte artificii banale a izbucnit vinerea trecută în clubul Colectiv din sectorul 4 al Capitalei. 32 de oameni au murit în timp ce alte sute de persoane sunt internate în spital cu răni grave. În urma aceste tragedii, oamenii au ieşit în stradă într-un număr foarte mare, marţi seara, cerând demisiile lui Victor Ponta, Gabriel Oprea şi Cristian Popescu-Piedone. În cursul zilei de ieri, Ponta şi Piedone şi-au dat demisia însă protestele au continuat şi miercuri seară, mii de oameni manifestând pentru schimbarea întregului sistem din România. Se anunţă ieşiri masive în stradă şi în zilele următoare.

Citeşte şi: Mărturiile sfâşietoare din seara tragediei continuă: "Simţeam cum coastele se strâng..."

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
05 noi, 23:54
elena
Venituri suplimentare
OFERTA de lucru la domiciliu, in tara sau strainatate !Part time sau full time, poti castiga din prima luna 100 Euro !!!
Se lucreaza comod, de acasa 2-3 ore pe zi si fiecare isi stabileste programul sau de lucru!
Avem nevoie de persoane serioase, inzestrate cu calm si rabdare.
Conditii necesare:
- calculator + internet, cunostinte minime operare
Instruirea se ofera gratuit sub forma unor lectii trimise prin email.
Se ofera contract legal !
TU CE MAI ASTEPTI?
Daca crezi ca ai aptitudinile necesare trimite un mesaj cu subiectul DETALII la adresa de email: [email protected]
05 noi, 17:50
Elena
Job online
Bani de acasa! In premiera nationala, am lansat super-programul prin care orice persoana poate castiga bani de acasa! Trebuie doar sa aveti calculator, conexiune la internet si cunostinte minime de lucru cu documente word si pdf. Oferta este pentru toti care doresc bani de acasa! Numai persoanele foarte serioase sunt asteptate sa ceara mai multe detalii la adresa de email:[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ