Vasile Blaga, despre tragedia de la Colectiv: Cei care sunt vinovați trebuie să răspundă

| 03 noi, 15:47

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat marți că nu se pronunță în cazul vinovățiilor privind incendiul de la clubul Colectiv din Capitală, dar că trebuie măcar de data aceasta ''să fie luate la întrebări și să răspundă toate persoanele și instituțiile publice implicate''.

Întrebat ce trebuie să facă politicienii după tragedia de la clubul Colectiv, Vasile Blaga a spus că oricine e vinovat, indiferent de persoană, trebuie să răspundă în fața legii.

Citeşte şi:  Elena Udrea, apel către Patriarhul Daniel: Faceți în așa fel încât să rămânem un popor credincios

"Față de această tragedie eu îmi arăt întreaga compasiune și față de victime și le doresc tot binele celor care se zbat între viață și moarte, pentru că lucrurile sunt în continuare foarte complicate. Nu m-aș pronunța pe vinovății sau nevinovății, dar cred că de data asta măcar vor fi luate la întrebări și vor răspunde toate persoane, dar și toate instituțiile publice, de la toate nivelurile, implicate în astfel de situații, iar cei care sunt vinovați trebuie să răspundă", a afirmat Blaga, la ieșirea din sediul DNA, conform Agerpres.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ