Relaţia dintre Toni Greblă şi miliardarul Ion Bârcină prin ochii localnicilor din judeţul Gorj

| 30 ian, 17:20

Jurnaliştii de la România Liberă au realizat un reportaj în satul în care Toni Greblă are o fermă cu struţi, însă cei mai multi dintre localnici nu-şi aduc aminte cum a ajuns judecătorul de la CCR să aibă afaceri chiar la ei în comună.

„Cine ştie cum a ajuns el tocmai aici. Probabil când era prefect. Nu prea vine, nu l-a văzut nimeni pe aici”, ne spune vănzătorea de la un magazin din apropiere. Cert este că actualul judecător de la Curtea Constituţională a debutat în agricultură în 1990, în acelaşi timp în care a ocupat prima sa funcţie publică, cea de prefect al judeţului Gorj.

Oamenii din Buduhala sunt convinşi că Toni Greblă a fost ajutat şi de fostul primar al comunei cu care avea o relaţie de prietenie. Satul unde se află fermă este la aproape zece kilometri de Târgu Jiu, iar casele sunt, în cea mai mare parte, vile nou-construite de cei care au lucrat la minele din zonă. Ferma “Prieteni”, care, în acte, aparţine soacrei lui Toni Greblă se află la marginea localităţii, pe un teren de aproape zece hectare. Câteva grajduri şi o vilă destul de mare pot fi văzute pe vârful unui deal. Drumul este asfaltat până aproape de fermă, care este păzită de câţiva câini ciobăneşti. Singurul angajat pe care l-am găsit la faţa locului ne-a spus că nu stă nimeni acolo şi nici nu ştie când putem găsi pe cineva. Deranjat de prezenţa jurnaliştilor pe „un domeniu privat”, omul lui Greblă ne-a poftit afară şi a închis bariera care delimita proprietatea.

Potrivit romanialibera.ro, nimeni nu ştie cu exactitate ce activităţi se desfăşoară în acea fermă din satul Buduhala, în schimb localnicii au îndrumat jrnaliştii către casele lui Ion Bârcină alias Dan Goeru pentru a afla mai multe informaţii. Din păcate, la adresa la care până nu demult locuia Ion Bârcină acum nu mai există decât nişte palate ţigăneşti vandalizate. Nci vecinii nu vor să spună prea multe, dat fiind faptul că familia Bârcină este foarte temută în zonă.

CITEŞTE SI Cine este finul lui Toni Greblă, cel de la care judecătorul CCR ar fi primit ŞPAGĂ

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ