Relu Fenechiu află sentinţa în dosarul Transformatorul pe 30 ianuarie

| 28 ian, 2014

RELU FENECHIU mai are de aşteptat două zile pentru a afla verdictul judecătorilor în Dosarul Transformatorul. Completul de cinci judecători al instanţei supreme amânase pentru marţi judecarea dosarului "Transformatorul", după ce avocaţii lui Relu şi Lucian Fenechiu au arătat că aceştia nu au putut să se prezinte luni, din cauza vremii.

Completul de cinci judecători de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va anunţa joi, 30 ianuarie, sentinţa în acest dosar, în care fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu a fost condamnat anterior la 5 ani de închisoare.

RELU FENECHIU a luat pentru ultima oară cuvântul în faţa judecătorilor de la instanţa supremă, marţi seară, prilej cu care le-a transmis magistraţilor că nu se consideră vinovat şi că este victima unor confuzii create inclusiv de avocaţii săi, care au depus prea târziu documente menite să-i dovedească nevinovăţia.

"Sper sa am parte de un proces drept. Am facut multe legi la viata mea. Atunci cand firma mea a vandut acele transformatoare, atunci Electrica a considerat ca e o investitie si licitatia s-a facut de Electrica la sediul SISE. SISE era ca un intermediar. (...) Domnii avocati au creat confuzii, fiecare avocat mi s-a parut ca a zis altceva. Studiati fotografiile: unele transformatoare sunt fotografiate din mai multe unghiuri numai sa se vada numele Laroca. Eu am vandut doardoua transformatoare. Va garantez ca NU cele fotografiate sunt cele de la noi. Eu am vandut piese, nu transformatoare intregi", a explicat Relu Fenechiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 ian, 2014
Ion
Libertate
Nu-l cunosc pe domnul Fenechiu personal , dar l-am vazut de 2 ori la televizor ,unde raspundea frumos si logic întrebarilor puse si argumenta la obiect. Îmi face impresia de om corect si care-si cunoaste meseria . Sper sa am dreptate si sa i-se dovedeasca nevinovatia.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ