PNL: Fenechiu e o mare pierdere pentru partid, sperăm că va trece cu bine prin această încercare

| 30 ian, 2014

Purtătorul de cuvânt al PNL, Cristina Pocora, a declarat joi pentru MEDIAFAX, în urma condamnării la cinci ani de închisoare a lui Relu Fenechiu, că acesta este o "mare pierdere" pentru PNL, iar liberalii speră că "va trece cu bine prin această încercare" şi va rămâne apropiat partidului.

"Liberalii îşi menţin punctul de vedere de a nu comenta deciziile instanţelor, chiar dacă din perspectivă umană pot să-mi exprim regretul că cineva trece printr-o astfel de experienţă. Pentru PNL este o mare pierdere, Relu Fenechiu fiind un om politic cu experienţă şi care a pus bazele multor proiecte liberale. Fenechiu a fost alături de partid şi când PNL a trecut prin vremuri grele de opoziţie, dar şi când a trebuit să-şi îndeplinească obiectivele de guvernare. De altfel, prin activitatea sa la conducerea Ministerului Transporturilor a dat dovadă de profesionalism, lucru recunoscut de toată lumea, ne aducem aminte de deblocarea fondurilor europene pe Transporturi. Ne exprimăm speranţa că Relu Fenechiu va trece cu bine prin această încercare în plan personal şi va rămâne apropiat PNL", a declarat Pocora.

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a fost condamnat definitiv, joi, la cinci ani de închisoare cu executare, iar fratele acestuia, Lucian Fenehiu, a primit o pedeapsă tot de cinci ani de închisoare cu executare, în dosarul "Transformatorul".

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 ian, 2014
TUDOR POPESCU
NAIVA CRISTINA
CRISTINA , CRISTINA .. NICI MACAR 5 MINUTE DE EFORT MINTAL NU-TI TREBUIAU CA SA NU DAI CU BATA IN BALTA COMPROMITIND UN PARTID . STII CE SCRIE IN STATUTUL PNL ??? STII CA ACOLO E O COMISIE DE ONOARE CARE SI-0A DAT AVIZUL PE "INTEGITATEA "LUI FENECHIU ??? ? ITI TREBUIE MULTA MINTE SA CONSTATI CA FENECHIU E UN BORFAS ORDINAR ?? SI SAPTE CLASE ITI SUNT SUFICIENTE SA INTELEGI CA A CUMPARA FIER VECHUI PE CARE IL VOPSESTI SI IL VINZI CA NOU E O TREABA DE BORFAS FARA MINTE !!! STII CA JAFUL L-A FACUT INAINTE DE A FI MINISTRU ? STII CA NUMINDU-L MINISTRU ANTONESCU S-A COPMPROMIS ?? ACUM CREZI CA DRESUL BUSUIOCULUI SE FACE DUPA MINTEA TA ??
30 ian, 2014
Anna
Hotul ?
Nu va rusine sa sutineti pierdera unui hot din PNL ?
Cum aveti acset curaj sa ridicati un HOT ?
Rade si curca de ideile voastre ..e ceea ce ganditi inseamna ca tot partidul e tagma hotilor sI al penalilor
Uite cine conduce aceasta tara un govern de jigodi , penali si hoti cu duiumul ....
Bravo Romania !!!!!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ