Ponta: Îmi pare foarte rău de Fenechiu, a fost un ministru foarte bun

| 30 ian, 2014

Premierul Victor Ponta nu a comentat joi decizia ÎCCJ în cazul lui Relu Fenechiu, apreciind doar că acesta a fost un ministru 'foarte bun'.

"Nu pot să comentez decizia. Îmi pare foarte rău, din punct de vedere uman, şi dl Fenechiu a fost un ministru foarte bun', a declarat Ponta la Palatul Victoria, conform Agerpres.

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a fost condamnat definitiv joi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul 'transformatorul'.

Completul de cinci judecători, condus de Livia Stanciu, a respins recursul lui Relu Fenechiu şi a menţinut pedeapsa de 5 ani dată anterior de un alt complet de la instanţa supremă.

Lui Relu Fenechiu i s-a interzis exercitarea unor drepturi civile pe o perioadă de cinci ani după detenţie.

Citeşte şi: Relu Fenechiu s-a predat la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 ian, 2014
TUDOR POPESCU
CPMPATIMIRE
IMI PARE RAU DE BIETUL PONTA. ACUM ESTE INTR-O SITUATIE JENATA . EL CA PROCUROR A STIUT CA FENECHIU E UN BORFAS INAIANTE DE A-L ACCEPTA IN GUVERN . JAFUL A FOST CUNOSCUT DE MULT TIMP. ACUM CAND A DAT APA LA MOARA CARCOTASILOR CU : OR MAI FI PUSCARIBILI IN GUVERN ? CA DACA VERIFICARILE SUNT ATAT DE SUPERFICIALE .. PROBABIL CA MAI SUNT ... DECI CINE YRMEAZA ???

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ