Fenechiu: Când am ajuns ministru, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru eliminarea corupţiei

| 30 ian, 2014

Liberalul Relu Fenechiu susţine că din momentul în care a ajuns ministru al Transporturilor a făcut tot ce a putut pentru a elimina corupţia şi că rezultatul eforturilor sale a fost faptul că CFR Marfă a câştigat toate licitaţiile la care a participat.

Eu am avertizat chiar dinainte de a fi ministru asupra faptului că unul dintre principalele motive pentru care CFR Marfă a ajuns să înregistreze pierderi atât de mari a fost acest gen de corupţie, şi anume înţelegeri dintre conducerile ministerului şi ale companiei, cu reprezentanţii companiilor private competitoare. Acestea, fiind informate cu privire la preţurile ofertate de către CFR Marfă, câştigau licitaţiile împotriva companiei de stat. Când am ajuns în funcţia de ministru, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă pentru a termina cu acest flagel, iar rezultatul eforturilor mele s-au văzut prin faptul că, pe perioada mandatului meu, CFR Marfă a câştigat toate licitaţiile la care a participat', spune Fenechiu, cu referire la cazul Gruia Stoica şi licitaţia Complexului Energetic Oltenia, potrivit unui comunicat al PNL Iaşi remis joi AGERPRES.

Fenechiu îşi doreşte ca în cazul directorului CFR Marfă să se constate că nu a putut fi corupt şi îi transmite însănătoşire grabnică.

'În legătură cu domnul Dragoş Drăghici, în primul rând, vreau să îmi exprim amărăciunea cu privire la accidentul vascular cerebral pe care l-a suferit şi îi doresc o însănătoşire cât se poate de rapidă. Sper că domnul Drăghici a rămas acelaşi om integru pe care l-am cunoscut, care, cel puţin în discuţiile cu mine, a fost mereu cel mai mare duşman al acestui tip de afaceri. Am avut încredere deplină în dumnealui şi îmi doresc foarte mult ca, în urma tuturor cercetărilor, să se constate faptul că nu a putut fi corupt', a afirmat Fenechiu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ