Relu Fenechiu: Nu voi demisiona din Parlament

| 12 iul, 2013

Ministrul demisionar al Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat că nu va demisiona din Parlament, în urma condamnării sale la cinci ani de închisoare cu executare. Fenechiu este deputat din partea PNL.

"Nu mai fac niciun comentariu, pentru că nu înţeleg nimic. Mă voi lupta în continuare. Ştiindu-mă nevinovat, nu am tratat procesul cu seriozitate, însă din acest moment îl voi trata", a mai declarat Fenechiu, citat de Mediafax.

De asemenea, el a menţionat că în perioada următoare va prezenta o serie de documente în premieră care îi demonstrează nevinovăţia, precum şi un comunicat de presă.

Relu Fenechiu a demisionat din funcţia de ministru al Transporturilor, iar premierul Victor Ponta va prelua interimatul la conducerea ministerului.

Fenechiu a fost condamnat, astăzi, de instanţa supremă, la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul "Transformatorul", iar fratele acestuia, Lucian, a primit o pedeapsă tot de cinci ani de închisoare cu executare, însă decizia nu este definitivă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ