REMUS TRUICĂ află dacă va scapa de controlul judiciar şi sechestrul pe avere

| 22 iun, 10:58

Remus Truică a ajuns, luni dimineață, la Curtea de Apel București (CAB), unde încearcă să scape de măsura controlului judiciar şi cea a sechestrului pe avere. Omul de afaceri este cercetat în dosarul creditelor ilegale de la BRD.

Precedenta cerere formulată de Remus Truică, pentru ridicarea măsurii controlului judiciar şi a sechestrului pe avere, a fost respinsă de magistraţii Curţii de Apel.

Omul de afaceri este cercetat sub control judiciar în dosarul creditelor de la BRD, iar pe averea sa a fost instituit sechestrul asigurator.

Procurorii susțin că Adrian Truică a obținut încă din 2007 credite prin proceduri ilegale. Din totalul celor 17 credite acordate de BRD, Remus Truică ar fi beneficiat de 15. Prejudiciul produs în acest caz ar fi estimat la 43 milioane de euro.

Fosta soţie a lui Remus Truică, Irina este urmărită penal pentru constituire a unui grup infracțional organizat, înșelăciune și spălare de bani în acest dosar.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ